Ensimmäinen Pääkallo-viikko toi reilut 17 000 eri kävijää sivuille

Uudistettu Pääkallo.fi aukesi myöhään torstai-iltana 1. syyskuuta. Startista lähtien vilinää ja vilskettä on riittänyt. Toimituksen jäsenten sähköpostit ovat laulaneet ja puhelimet pirisseet tasaisen tappavasti – toisin sanoen sählysivustolle on tilausta ja Pääkallo.fi kiinnostaa.

Ensimmäisen viikon aikana Pääkallossa julkaistiin 45 uutista, joita kommentoitiin reilut 150 kertaa. Luetuimpia uutisia olivat tuomarikohuun liittyneet tarinat. Myös Topi Sandellin HIFK-kommentit mahtuivat kolmen luetuimman jutun joukkoon.

Juttujen kommentointi oli pääosin asiallista, kiitos siitä teille arvon lukijat.
Moderointi oli vähäistä: kokonaan poistettiin pari kommenttia ja muutamasta siistittiin jokunen vee-kirjaimella alkanut voimasana.

Viikon aikana sivustolla vieraili yhteensä reilut 17 000 eri kävijää, joka on avausviikolle ilman sen suurempaa markkinointia varsin mukava lukema. Vanhoina hyvinä aikoina Pääkallossa oli parhaimmillaan noin 15 000-25 000 viikkokävijää. Pääkallon uusien pohjalukemien tekeminen ei pitäisi olla ongelma, sillä kausi ei ole vielä edes alkanut.

Viikon sisällä Pääkalloon putoilee uusia elementtejä blogien muodossa. Mielenkiintoisia bloggaajia on tarttunut Pääkallon haaviin puolen tusinaa.

Pysykää kanavalla.

Lue lisää: Salibandyn Seiska on taas täällä

One comment

  1. Hyvä alku!.. Tästä on hyvä jatkaa! Hienosti on tullut uutisia tasapuolisesti, miesten sekä naisten liigasta!