Huhumaassa kovia siirtohuhuja – SSV maajoukkuevahdin perässä

Arkistokuva: IFF

Henri Toivoniemen jälkeen maajoukkueen ykkösvahdiksi nousemassa olevan Eero Kososen perässä on useampi seura. Arkistokuva: IFF
Henri Toivoniemen jälkeen maajoukkueen ykkösvahdiksi nousemassa olevan Eero Kososen perässä on useampi seura. Arkistokuva: IFF

Pääkallo.fi on avannut viime vuoden luetuimmaksi nousseen ja paljon kysytyn Huhumaan miesten Salibandyliigan osalta. Sivulle päivitetään tasaisin väliajoin varmistuneita pelaajasiirtoja ja siirtohuhuja. Jo Huhumaan ensimmäisessä päivityksessä on todella kovia siirtohuhuja.

Pääkallo.fi:n saamien tietojen mukaan Suomen mestari Seinäjoen Peliveljet saattaa menettää Sveitsiin tähyilevän ykköspuolustajansa Tatu Väänäsen sekä ykkösmaalivahtinsa Jarno Ihmeen.

Finaalivastustaja SSV saattaa menettää mahdollisesti uransa lopettavan Henri Toivoniemen, mutta se on vahvoilla taistossa Happeen maajoukkuevahti Eero Kososesta ja TPS-hyökkääjä Miko Kailialasta. SSV on Loviisan ja TPS:n ohella myös muun muassa Sveitsissä pelanneen Mikael Laxin perässä.

Classic on nuorentamassa joukkuettaan ja se hakee Pääkallo.fi:n saamien tietojen mukaan Happeen Eero Kososesta tai Kooveen Joni Järviöstä uutta ykkösmaalivahtia. Loviisa puolestaan kosiskelee Oilersille runkosarjassa peräti 42 maalia tehnyttä Perttu Pajukoskea sekä Ilari Talvitietä. Espooseen on liikkumassa muun muassa TPS:n Jens Riska.

TPS on mukana taistossa Mikael Laxista, mutta lähempänä siirtoa Sveitsistä on Mikko Hautaniemi. Loviisan viime kauden huippuvärväys Juha Kivilehto pelaa ensi kaudella todennäköisesti Ruotsissa. Erä ja etenkin Koovee ovat menettämässä pelaajia. Kooveen kokeneempi kaarti pohtii jatkoaan ja muun muassa Miro Lehtinen vaihtanee Kooveesta ensi kaudeksi Nokialle. Kattavampi lista kaikkien liigajoukkueiden osalta löytyy Huhumaasta alimpana olevasta linkistä.

Huhumaa on ollut jo useita vuosia olennainen osa Pääkallo.fi:n toimittajan Timo Mäkysen Tirsamaa-blogia. Nyt Pääkallo.fi:n toimitus päätti irrottaa Huhumaan kokonaan omaksi blogiksi Pääkallo.fi-sivuston kasvun ja huhujen kiinnostavuuden takia. Tirsamaan Huhumaa-bloggaus oli vuonna 2012 koko Pääkallo.fi:n luetuin juttu. Kommentteja juttuun kertyi peräti 362.

Miesten Salibandyliigan lisäksi myöhemmin tällä viikolla julkaistaan omat seuranta-artikkelinsa myös naisten liigalle ja miesten Divarille. Huhumaahan pääset alla olevasta linkistä.

Huhumaa: Salibandyliigan siirtohuhut ja varmistuneet siirrot kaudelle 2013-14