SalBa tappioputkessa, FBC Turku sarjakärkeen – katso Divarin sunnuntain tulokset

"Koirapaidoilla" ei kulje tällä hetkellä. Arkistokuva: Elmeri Elo.

”Koirapaidoilla” ei kulje tällä hetkellä. Arkistokuva: Elmeri Elo.

Miesten Divarissa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. SalBan kahdella voitolla alkanut kausi on kääntynyt laskusuhdanteeseen. Joukkue kärsi viidennen perättäisen tappion, kun O2-Jyväskylä vei pisteet maalein 6-3.

Raumalaiset menivät Jussi Töyrylän maalilla ottelussa johtoon ajassa 13:03, mutta Alvar ja Kaarlo Mahlberg toivat jyväskyläläiset vielä avauserän aikana rinnalle ja ohi. Joni Lempinen lisäsi ”amppareiden” johdon jo kahteen maaliin toisen erän puolivälissä, mutta Antti Hopeanaula kavensi ylivoimalla erän loppupuolella.

Kolmannessa erässä Ismo Nybackan ja Iiro Pieviläisen osumat veivät vieraat ratkaisevalle karkumatkalle. Töyrylän illan toinen oli laiha lohtu ”koirapaidoille” vajaat kolme minuuttia ennen päätössummeria. Sekunti ennen loppua Pieviläinen sinetöi illan toisensa tyhjään maaliin.

Pieviläinen oli myös joukkueensa paras pistemies tehoin 2+1. Mahlbergit Kaarlo ja Alvar nakuttelivat kumpikin pisteet 1+1. SalBan Töyrylä osui siis kahdesti ja Hopeanaula antoi maalinsa lisäksi yhden maalisyötön.

Voitolla O2-Jyväskylä nousi Divarin kolmanneksi. Voitto oli toinen perättäinen. SalBan tappioputki puolestaan venyi jo viiden ottelun mittaiseksi. Raumalaiset ovat sarjassa sijalla 12.

Päivän muissa otteluissa FBC Turku nappasi Divarin piikkipaikan voittamalla jatkoajalla Josban. EräViikingit Akatemia nappasi kauden toisen voittonsa, kun se kaatoi Rangersin rankkareilla. Merikoski SBT puolestaan otti neljännen perättäisen voittonsa Nurmon Jymyn kustannuksella.