Viikon kysymys: Onko Classicin ylivoima hyvä vai huono asia miesten Salibandyliigan kannalta?

Classic on aloittanut kauden vahvasti. Kuva: Esa Takalo

Classic on aloittanut kauden jälleen erittäin vahvasti. Kuva: Esa Takalo

Viikon kysymyksessä viikolla 41 pohditaan eritoten Classicin dominoivaa asemaan miesten Salibandyliigassa.

Classic on voittanut neljä viimeisintä mestaruutta ja joukkue on ollut kiistatta sarjan paras ryhmä viime vuosina. Jaakko Tiira kirjoitti aiheesta tekstin viime viikolla, ja siinä pohdittiin tamperelaisten ylivoimaisuuden hyviä sekä huonoja puolia.

Keskustelufoorumilla on nyt mahdollisuus vastata otsikon osoittamaan kysymykseen, ja miellyttävää olisi jos vastauksia myös perusteltaisiin, sillä vastausvaihtoehtoja on vain kaksi. Vastausaikaa on viikon verran.

Keskusteluun pääset täältä