Soittolista: Matias Tiira kuuntelee kotipelipäivinä Mestareiden liigan tunnusbiisiä kalsareissaan

Kuva: Ville Vuorinen/F-liiga

Kuva: Ville Vuorinen/F-liiga

Soittolista-juttusarjan toisessa osiossa vastailemaan pääsee OLS-peluri Matias Tiira.

Oululainen ei syty pukukopin musiikkivalinnoille.

– Itse rakastan musiikkia ja sitä tuleekin suht laidasta laitaan kulutettua nykyään. Matsipäivänä sen sijaan fiilistelyt musan suhteen tapahtuu usein ennen hallille tuloa. Tämä pitkälti sen vuoksi, että OLS:n kopissa soi nykypäivänä niin järkyttävää skeidaa valtaosan ajasta, ettei siellä mankan ollessa tulilla pysty edes olemaan! Parempi siis vain mennä hengailemaan huollon kanssa käytävään, jos ne vaikka sattuisivat hieromaan, Tiira avaa pilke silmäkulmassaan.

Champions League Orchestra – Champions League Theme
Ai ettien että, maailman kovin! Etenkin ennen kotipelejä on hyvä aloittaa päivä tällä kappaleella siinä samalla kalsarisillaan munakasta paistellessa.

Neil Diamond – Sweet Caroline
Ihana kipale! Saa hymyn huulille ja sopii aika lailla hetkeen kuin hetkeen.

Mikko Alatalo – Oo-äl-ässä
Ei vaatine perusteluita.

Khaled – C’Est La Vie
Hauskaa, että Taskinen tämän olikin kerennyt jo listalleen nimeämään eli SPV:n maalibiisi. Mitähän tähän nyt sanoisi. Oli vaikeuksia löytää biisiä, joka sytyttäisi niin löytyikin biisi, joka saa vaan ärsyyntymään. Luojan kiitos siellä Seinäjoella ei tarvitse vierailla kuin kerran kauteen.

Manu Bilas – Bella Ciao (La casa de papel)
Tää on jokerikortti, hahah! Jos Sweet Caroline saa hymyn huulille niin tämä saa jalan vipattaan.

Huom. Mikko Alatalon klassikkoa ei löydy Spotifysta, mutta Youtubesta sen voi kuunnella. SPV:n maalibiisi listattiin mukaan jo ensimmäisessä osassa.

Pääkallo on lisännyt Soittolistaan mukaan kappaleita myös Pääkalloparlamentissa. Tämän viikon bonusbiisinä toimii urheilutapahtumien ikiklassikko Daruden Sandstorm.

Aiemmat soittolistat:
Soittolista: Taskinen paaluttaa – ”Turtles-theme tuo myös aina hyvät fiilikset”