Ulkomaat

Ruotsalaistähti Alexader Rudd jää tauolle salibandysta – taustalla syyte laajassa huumevyyhdissä

06.03.
2021

Alexander Ruddia ei nähdä salibandykaukaloissa ainakaan tällä kaudella. Kuva: perwiklund.se

Storvretan ja Ruotsin maajoukkueen tähtipelaaja Alexander Rudd pitää taukoa salibandysta, uppsalalaisseura kertoi tiedotteessaan.

Ruddin tauon taustalla on Pääkallon aiemmin tällä viikolla uutisoima kohu, jossa meritoiteen salibandypelaajan kerrottiin saaneen syytteen huumekauppaan sekaantumisesta. Tuo pelaaja on Alexander Rudd. Aftobladetille Rudd vannoi syyttömyyttään.

Storvretan tiedotteessa todettiin seuraavaa:

Kuten tiedämme Storvreta IBK:n pelaajaa Alexander Ruddia odottaa syyte. Seura on sopinut yhdessä Alexander Ruddin kanssa, että hän pitää toistaiseksi taukoa salibandysta ja Storvreta IBK:n edustamisesta.

Storvreta IBK haluaa tehdä selväksi, että se irtisanoo itsensä täysin siitä, mistä pelaajaa syytetään, mutta tulee tarjoamaan tukeaan Alexanderille vaikeina aikoina, joita hän käy nyt läpi.

Tauko salibandysta on voimassa toistaiseksi, kun odotamme syytteen kehittymistä. Emme kuitenkaan odota Alexander Ruddin pelaavan enää tällä kaudella.

Toivomme nyt, että niin Alexander Rudd kuin Storvreta IBK saisivat olla rauhassa yrittäessämme yhdessä ratkaista nykyisen tilanteen ja tulevaisuuden.

Lähde: Storvretan tiedote

Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira