Huhumylläri: Karkasiko OLS:n vieheestä kahden hyökkääjän lisäksi vielä ”vonkalekin”?

OLS:n vonkale on joukkueelle ennestään hyvinkin tuttu. Kuva: Juha Käenmäki

OLS:n vonkale on joukkueelle ennestään hyvinkin tuttu. Kuva: Juha Käenmäki

OLS:n kausarihaaste ja erityisesti sen viimeinen vaihe ovat puhuttaneet viime aikoina. Joukkueen haaveena oli kiinnittää ”vonkale” ryhmään jahka 500 kausikorttia on saatu myytyä.

Vonkaleesta ei ole kuitenkaan kuulunut mitään varmaa sittemmin. Aiemmin tällä viikolla OLS:n lajivastaava Jani Lipsanen kertoi, että haasteesta uupuu vielä 50 kausikortin ostajaa ja vonkale on edelleen mukana neuvotteluissa mukana.

No, mylläri ja kaikki lajiseuraajat sen jo tietävät, että vonkale on SPV:n jättänyt Joni-Arttu Sieppi, joka muutti takaisin pohjoiseen perheineen. Mylläri tietää myös, että OLS neuvottelee tällä hetkellä hyökkääjä Juho Sorrin jatkosta, joten voisi sanoa, että näiden kahden pelaajan mahdolliset sopimukset ovat todella tärkeitä ensi kautta ajatellen.

Lisäkierroksia asiaan tuli siitä, että hyökkääjät Tuukka Kivioja ja Asla Veteläinen lähtivät joukkueesta. Molempien ura jatkuu Sveitsissä myllärin tietojen mukaan. Täten voidaan puhua menetyksistä, mutta kuuleman mukaan OLS on saanut pelaajista varteenotettavat korvaukset, mikä ei ole ihan tavanomaista salibandyssa.

Tämä ekstraraha taasen auttaa muuta joukkueenrakennusta, ja juurikin vonkaleen nappaamista. Summauksena: OLS:n vonkalejahti on ollut jäissä tässä välissä, mutta missään vaiheessa se ei ole karahtanut täysin karille. Sen onnistuminen näyttää itse asiassa todennäköisemmältä nyt kun hyökkääjäkaksikko jättää oululaisseuran.

Huhumaahan