Liigat

Veteläinen ja Kivioja jättävät OLS:n – ”Pystymme hyvillä mielin toivottamaan molemmille onnea uusiin haasteisiin”

09.06.
2021
Liigat

Viiksiniekka Asla Veteläistä ei nähdä ensi kaudella OLS-paidassa. Kuva: Ari Arola

OLS kertoi keskiviikkona, että hyökkääjät Asla Veteläinen ja Tuukka Kivioja jättävät OLS:n F-liigajoukkueen.

Seuran uutisen mukaan molemmat pyysivät siirtoa, vaikka sopimukset ensi kaudesta olivat olemassa.

– Pojat kysyivät mahdollisuudesta vaihtaa maisemaa, vaikka sopimukset olivat voimassa. Päästiin uuden seuran kanssa suhteellisen nopeasti yhteisymmärrykseen siirrosta ja nyt voimme tietysti osittain harmiksemmekin todeta, että kaksikko vaihtaa ensi kaudeksi uusiin maisemiin, OLS:n lajivastaava Jani Lipsanen kommentoi.

Vetäläinen on pelannut liigatasolla kaksi kautta ja 48 ottelua (22+10). Kiviojalla on liigakokemusta 75 ottelun verran (39+35). Pääkallo.fi:n tietojen mukaan molempien ensi kauden osoite löytyy Sveitsistä.

Lipsanen vakuuttaa uutisessa, että OLS:n tämän hetken pelaajatilanne on hyvä, eivätkä lähdöt aiheuta suurempia ongelmia.

– Meillä on laaja sopimuspelaajien rinki ja pojille on ehditty korvaajatkin katsoa allekirjoituksia vaille valmiiksi. Tämä on nyt meidän näkövinkkelistä hetki, jolloin pystymme hyvillä mielin toivottamaan molemmille onnea uusiin haasteisiin ja tietysti toivomme, että molemmat löytäisivät tiensä vielä jossain vaiheessa takaisin seuraan entistä kovempina pelimiehinä.

OLS:n kohdalla keskustelua on herättänyt kausikorttikampanja, joka ei ole vielä edennyt maaliin asti. Päämääränä oli hankkia joukkueeseen ”vonkale”, mutta tilanne on vielä avoinna.

– Haaste on 50 kausikorttia vajaa tällä hetkellä, mutta jo tässä vaiheessa kaikille osallistuneille kiitos siitä, että se on mahdollistanut meille näiden neuvottelujen käymisen, Lipsanen avasti tilannetta.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen