Kaksi pelaajaa Karhuihin – ”Pori ei ole millään tavalla tuttu kaupunki”

Tuomas Liukolampi vahvistaa Karhuja ensi kaudella. Kuva: Juhani Järvenpää

Tuomas Liukolampi vahvistaa Karhuja ensi kaudella. Kuva: Juhani Järvenpää

Divarin Karhut kertoi perjantaina, että se on tehnyt pelaajasopimukset Tuukka Haudanlammen sekä Tuomas Liukolammen kanssa.

Haudanlampi, 20, on pelannut kaksi viimeistä kautta Sveitsissä Ad Astra Sarnenissa (NLA) ja Floorball Thurgaussa (NLB). Kausilta 2018-20 kertyi 40 liigaottelua OLS:ssa (12+9). Divari-kokemusta hyökkääjällä ei ole ennestään.

– Pori ei ole millään tavalla tuttu kaupunki. Poriin ja Karhuihin minut sai kuitenkin lähtemään se, että kokonaisuudessaan paketti kuulosti minulle sopivalta ja isoa vastuuta olisi tarjolla kentän puolella, Haudanlampi kommentoi tiedotteessa.

Liukolampi, 27, on pelannut liigatasolla Indiansissa ja ÅIF:ssa 43 peliä (13+12). Lisäksi kokemusta on Divarista ÅIF:n sekä SB Vantaan riveistä 47 ottelua (53+21). Menneellä kaudella Liukolampi iski 40 pistettä Divarissa.

– Omat vahvuudet löytyy aika lailla hyökkäyspäädystä. Tulevalta kaudelta odotan sitä, että päästään pelaamaan viihdyttävää salibandyä ja taistelemaan toivottavasti noususta takaisin F-Liigaan. Henkilökohtaiset tavoitteet ensi kaudelle on kehittää itseäni joka osa-alueella vielä monipuolisemmaksi pelaajaksi, Liukolampi sanoitti.

Karhut kertoi samalla, että 21-vuotias hyökkääjä Tuomas Huhtala on solminut jatkosopimuksen.