M-Team kiinnitti neljä tärkeää pelaajaa – Levänen, Sorvali, Jokelainen ja Rautakoura jatkavat Helsingissä

Viisi kautta M-teamiä edustanut Jokelainen (oik.) jatkaa seurassa ensi kaudella. Kuva Juhani Järvenpää

Viisi kautta M-teamiä edustanut Jokelainen (oik.) jatkaa seurassa ensi kaudella. Kuva Juhani Järvenpää

M-Team julkaisi perjantaina neljä jatkosopimusta. Viime kauden tehopelaajat Mikko Levänen, Eetu Sorvali, Jesse Jokelainen ja Ville Rautakoura jatkavat joukkueessa myös tulevalla kaudella.

Mikko Levänen on edustanut helsinkiläisiä yhteensä kolmen kauden ajan. Kulunut kausi Divarissa oli hyökkääjän selkeästi tehokkain. Levänen iski runkosarjassa 24 otteluun 47 tehopistettä (14+33) ja oli Divarin runkosarjan pistepörssin neljäs.

Pääosin Leväsen ketjun sentterinä pelannut Eetu Sorvali solmi myös jatkosopimuksen perjantaina. Kulunut kausi oli Sorvalin ensimmäinen M-Teamissä. Hyökkääjä pelasi runkosarjassa 25 ottelua tehopistein 20+8. Ennen M-Teamiin siirtymistä Sorvali pelasi neljä kautta miesten liigatasolla EräViikinkien ja Welhojen riveissä. Liigassa hän on pelannut yhteensä 102 ottelua (52+25).

Viisi kautta M-Teamiä edustanut Jesse Jokelainen jatkaa seurassa myös tulevalla kaudella. Jokelainen on kirjannut runkosarjassa yhteensä 79 Divariottelua (51+21). Viime kaudella hän oli helsinkiläisten toiseksi tehokkain maalintekijä 19 maalilla.

Neljäs pelaaja, jonka jatkosopimuksen M-team julkaisi, on Ville Rautakoura. Viime kaudella loukkaantumisista kärsinyt Rautakoura on pelannut viimeiset kolme kautta M-teamin edustusjoukkueessa. Rautakoura on pelannut Divarin runkosarjassa yhteensä 62 ottelua tehopistein 38+16.

M-team hävisi F-liigakarsintojen puolivälierissä SaiPalle otteluvoitoin 1-3, joten helsinkiläiset jatkavat Divarissa tulevalla kaudella.