LNM julkaisi kolme uutta pelaajasopimusta – maalivahtiosastolle osaamista liigatasolta

LNM on hankkinut uusia vahvistuksia aktiivisesti. Kuva: Ari Arola

LNM on hankkinut uusia vahvistuksia aktiivisesti. Kuva: Ari Arola

Kesän aikana aktiivisesti pelaajahankintoja tehnyt LNM julkaisi kesäkuun loppupuolella kolme uutta pelaajasopimusta. Iiro Rantaniemi, Petteri Hanski ja Samu Nauska liittyvät Divarijoukkueen vahvuuteen.

Vuonna 2002 syntynyt Iiro Rantaniemi siirtyy Niittareiden maalinsuulle OLS:sta, jota hän edusti kaudesta 2016-17 lähtien. Viimeisen kolmen kauden aikana nuori maalivahti pääsi keräämään kokemusta liigatasolta saakka. Rantaniemelle kirjattiin liigatasolla yhteensä 20 runkosarjaottelua, joissa torjuntaprosentti oli 72,13.

– Erittäin hyvä fiilis siirrosta. Ensimmäistä kertaa pääsee pelaamaan jonkun muun värisessä paidassa ja hienoa, että se on Limingan! Ryhmä täynnä hyviä persoonia ja pelimiehiä, niin treeneissä on kyllä viihtynyt. Tulevalla kaudella voi minusta odottaa maalivahtia, joka antaa 100% joka peliin ja harjoitukseen, Rantaniemi kertoi seuran Facebook-tilillä.

Rightin puolustaja Petteri Hanski liittyy Niittareiden takalinjoille Oulun Dynamosta. Menneellä kaudella 2-divisioonassa pelannut Dynamo nousi kauden päätteeksi Suomisarjaan.

– Eihän tässä muuta voi sanoa, kuin aivan huikeat fiilikset, tai valehtelun puolelle mennään. Kertakaikkiaan hienoa päästä mittaamaan itseä täysin uuden haasteen edessä. Remmiin hyppääminen tuntunut kerrassaan loistavalta myös näiden herrasmiesten ansiosta, vanhat ja uudet tutut ottanut loistavasti vastaan ja tekemisen meininki on just sitä mistä ite nautin, tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa, Hanski kommentoi.

Limingan hyökkäysosasto vahvistuu OLS:n juniorijoukkueesta saapuvalla Samu Nauskalla. Menneellä kaudella nuori laituri pelasi P21 SM-sarjassa armeijan takia ainoastaan 9 ottelua, mutta ehti iskeä näissä tehopisteet 11+2=13.

– Tosi hienoa päästä pelaamaan kovatasoisessa porukassa kokonainen kausi, kun viime kausi oli intin vuoksi vajaa. Treeneissä on ollut hyvä ja kova meininki. Odotan itseltäni laadukasta joukkuepeliä, jossa mies liikkuu, syöttö kulkee ja laukaukset uppoaa maaliin, Nauska kuvailee.

Pelaajasopimuksien lisäksi LNM kertoi hiljattain myös valmennusryhmää koskevista muutoksista. Kolmannen kautensa Niittareiden penkin takana aloittava Akseli Vuollo tulee ensi kaudella olemaan entistä isommassa roolissa joukkueen valmennuksessa. Lisäksi vuosina 2014-19 Niittareiden paidassa 135 ottelua pelannut Aki Alatalo liittyy tulevalle kaudelle joukkueen valmennusryhmään 2-divisioonajoukkue SBT Suolan päävalmentajan paikalta.