Viikon kysymys: Pidätkö salibandyn EM-kisoja hyvänä uudistuksena?

EM-kisat, hitti vai huti? Kuva: Henri Keränen

EM-kisat, hitti vai huti? Kuva: Henri Keränen

Salibandyn EM-kisat käynnistyvät vuonna 2025 miesten puolella. Kisojen on tarkoitus korvata MM-karsinnat Euroopan huippumailta.

Aihetta puitiin muun muassa viime viikon pääkirjoituksessa ja KalloCastissa. EM-kisat eivät ole kuitenkaan olleet mikään varaukseton ilon aihe lajin seuraajien parissa, sillä EM-kilpailuja pelattiin aikoinaan 1990-luvulla ennen nykymuotoisia MM-kisoja.

Kisoissa on omat hyvät ja huonot puolensa, ja jokainen voi katsoa niitä eri vinkkelistä. EM-kisat ei sinällään suoranaisesti ratkaise mitään lajin ongelmaa, mutta tuo kuitenkin muutosta lajin vuosikiertoon.

Viikon kysymys: Pidätkö salibandyn EM-kisoja hyvänä uudistuksena?

Perustelethan vastaustasi!