Nuoret lahjakkuudet jatkavat SaiPassa – ”Tämä kaksikko on tärkeä palanen meille myös tulevaisuudessa”

Juho Seppälä jatkaa SaiPassa. Kuva: Esa Jokinen

Juho Seppälä jatkaa SaiPassa. Kuva: Esa Jokinen

Inssi-Divarin SaiPa tiedotti sosiaalisessa mediassa perjantaina, että nuoret lahjakkuudet Juho Seppälä ja Aapo Kilpeläinen jatkavat seurassa myös kaudella 2023-24.

Puolustaja Seppälä (s. 2004) on pelannut Divaria neljä kautta ja 77 ottelua tehoin 19+18. Meneillään oleva kausi on ollut erityisen vahva, sillä tehosaldo on 12+8 tähän mennessä.

Laituri Kilpeläinen (s. 2004) on sarjan eliittiä pelipaikallaan. 78 otteluun hän on takonut sarjassa tehot 64+41. Meneillään oleva kausi on todellinen läpimurtokausi, sillä nuorukainen johtaa sarjan pistepörssiä (37+22). Kilpeläinen on valittu myös sarjan kuukauden pelaajaksi lokakuussa ja helmikuussa.

SaiPan kausi on sujunut odotuksiin nähden erinomaisesti. Joukkue on neljäntenä ja on varmistanut paikkansa liigakarsinnoissa.

– Ensi kauden joukkueen rakentaminen on meillä hyvällä mallilla ja tämä kaksikko on tärkeä palanen meille myös tulevaisuudessa. Hienoa, että jätkät jatkavat SaiPassa myös ensi kaudella, päävalmentaja Otto Valavuo kommentoi SaiPan tiedotteessa.