Itä-Helsingin Divarijoukkueella on koossa jo 15 jatkosopimusta – ”Arkitekemisessä pitää ottaa taas seuraava steppi”

Hawksin runko pysyy koossa. Kuva: Juhani Järvenpää

Hawksin runko pysyy koossa. Kuva: Juhani Järvenpää

Miesten Divarin runkosarjassa viidenneksi sijoittunut Hawks on aloittanut joukkueen rakentamisen tekemällä läjän jatkosopimuksia kaudelle 2023-24.

Hawks on tiedottanut, että joukkueessa jatkavat ainakin maalivahti Toni Wuorenjuuri sekä puolustajat Antti Aarnio, Aku Aarnio, Juho Tuokkola, Miikka Martikainen ja Juho Räsänen. Hyökkääjistä jatkosta on tiedotettu Jasse Tuunanen, Kalle Laakso, Konsta Kupela, Alexander Hoffström, Sakari Kataja-Rahko, Juho Kurtti, Aaro Pohjanmaa, Joona Kuronen sekä Felix Skand.

– Meininki Haukoissa on loistava. Treenaaminen on laadukasta ja ammattimaista. Mulla on ilo olla mukana tässä yhteisöllisessä ja lämminhenkisessä porukassa painamassa hommia viikosta toiseen, päättyneellä kaudella joukkueen piste- ja maalipörssin voittanut Jasse Tuunanen kehuu seuran tiedotteessa.

– Joukkueen runko pysyy samanlaisena viime kaudesta, mikä on erittäin positiivinen ja tärkeä asia. Joukkue on täynnä huikeita jätkiä ja arjessa on hyvä balanssi tekemisen meininkiä sekä osataan myös nauttia tästä hommasta, Kalle Laakso kertoo.

– Arkitekemisessä pitää ottaa taas seuraava steppi eteenpäin ja tehdä asiat siellä niin hyvin kuin mahdollista, Laakso jatkaa tiedotteessa.

Myllypurossa kotiottelunsa pelaavan Hawksin kausi päättyi F-liigan karsintojen ensimmäisellä kierroksella, kun Helsingin paikallisvastus EräViikingit oli parempi otteluvoitoin 3-0.