Stenfors Karhuista SalBaan – raumalaisille farmisopimus porilaisjoukkueen kanssa

Henry Stenfors palaa SalBa-paitaan. Arkistokuva: Esa Takalo

Henry Stenfors palaa SalBa-paitaan. Arkistokuva: Esa Takalo

Divarin Rauman SalBa kertoi pestanneensa riveihinsä puolustaja Henry Stenforsin.

24-vuotias puolustaja edusti SalBaa kaudella 2021-22, mutta viime kausi soljui Karhuissa. Kaikkiaan Stenfors on pelannut 97 Divarin ottelua (18+13) neljän kauden aikana.

– Olen otettu siitä, että Joni Jaakko kysyi vielä haluja pelata ulkomailla ja täytyihän sitä miettiä. Monen keskustelun jälkeen saatiin sovittua siviilielämän ja arvoasiat kohdilleen. Ennen kaikkea saatiin tasapaino pelaamisen ja muiden asioiden kanssa yhteen sovitettua. Odotan tulevaa kautta innolla ja pian alkavia yhteisiä reenejä. Nähdään hallilla, Stenfors kommentoi SalBan sivuilla.

SalBa tiedotti myös, että se on tehnyt farmisopimuksen Suomisarjan porilaisen PTU Salibandyn kanssa. Raumalaisseuran toiminnanjohtaja Joni Rokosa sanoitti yhteistyön merkityksen.

– Haluamme tehdä alueellamme tiivistä seurojen välistä yhteistyötä, jossa molemmilla seuroilla on samanlainen arvomaailma ja ennenkaikkea molemmat hyötyvät yhteistyöstä. Näimme viime kaudella Tepsin kanssa, mitä hyvä yhteistyö tarkoittaa käytännössä ja tavoitteenamme on jatkaa myös tätä yhteistyötä, vaikka muodolliset seikat hieman vaihtuvatkin.

– Meillä on kaudelle 2023-2024 leveä materiaali edustusjoukkueessamme, joten meillä on tarve tarjota mahdollisuuksia pelaajillemme saada peliaikaa myös sarjaporrasta alempana olevasta joukkueesta. Pystymme auttamaan puolin ja toisin arjen harjoittelussa toisiamme, joten tämäkin seikka pitää huomioida selkeänä hyötynä yhteistyössä. Kaikki tapahtuu kuitenkin PTU:n ehdoilla, eli me luomme mahdollisuuksia ja he valitsevat niistä mahdolliset avut tarpeisiinsa.