Kooveen miehet on julkaissut sopimuksia – Kangasmäki palaa ja ottaa myös valmennusvastuuta

Ville Kangasmäki (edessä oikealla) palaa Koovee-ryhmään ja ottaa myös valmennusvastuuta. Arkistokuva: Juhani Järvenpää

Ville Kangasmäki (edessä oikealla) palaa Koovee-ryhmään ja ottaa myös valmennusvastuuta. Arkistokuva: Juhani Järvenpää

Miesten Divarin Koovee on julkaissut uusia sopimuksia viime viikkoina.

Nimekkäin uusi pelaaja on joukkueelle ennestään tuttu Ville Kangasmäki. 32-vuotias Kangasmäki on kokenut pääsarjapelaaja ja on pelannut urallaan 222 liigapeliä (71+56) Classicissa, Nokian KrP:ssa, Ilveksessä ja Indiansissa. Kangasmäki on pelannut urallaan niin pakkina kuin hyökkääjänäkin.

Divarissa Kangasmäki on edustanut kolme kautta Kooveeta ja yhden Ilvestä. Divari-pelejä on takana 76 (34+32) ja hän pelasi viimeksi pääsarjaa kaudella 2021-22. Kangasmäen julkistuksen erikoisuutena voi pitää sitä, että hän tulee tulevalla kaudella olemaan myös osa joukkueen valmennusryhmää. Kooveen päävalmentajaa ei ole vielä julkaistu kaudelle 2023-24.

Hämeenlinnalaistaustaisista pelaajista Koovee-paitaan siirtyvät hyökkääjä Roope Yrjänen ja puolustaja Aapo Ordning. Yrjänen, 27, pelasi kausilla 2020-22 50 liigapeliä Steelersissä (8+5). Ordning, 22, pelasi kaudella 2021-22 kaikkiaan 25 liigapeliä (2+2) ja viime kaudella 16 Divarin ottelua (5+4) Steelersissä.

Mikko Ojala, 28, debytoi viime kaudella pääsarjassa Kirkkonummi Rangersissa ja liittyy nyt Kooveen joukkueeseen. Puolustaja pelasi debyyttikaudellaan 23 peliä (5+3). Koovee on liittänyt valmennukseensa myös Jarno Iijolaisen, joka valmensi viime kaudella KrP:ssa.