M-Team kertoi muutoksista valmennustiimissään – kokenut valmentajakolmikko mukaan

Teemu Kalinainen jatkaa M-Teamin päävalmentajana, mutta valmennustiimiin tulee muutoksia. Kuva: Juhani Järvenpää

Teemu Kalinainen jatkaa M-Teamin päävalmentajana, mutta valmennustiimiin tulee muutoksia. Kuva: Juhani Järvenpää

Inssi-Divarin runkosarjan viime kaudella voittanut M-Team kertoi tiistaina muutoksista valmennusryhmässään kaudelle 2023-24.

Kaksi viime kautta valmennusryhmässä mukana ollut Junnu Karesola joutui jättämään joukkueen.

– Elämäntilanteeni muuttui. Tämän johdosta päivätyö, muksut ja heidän harrastukset on sellainen yhdistelmä, että sitoutuminen joukkueen tekemisen tasolla kävi mahdottomaksi, Karesola kertoi seuran tiedotteessa.

Teemu Kalinainen jatkaa päävalmentajana ja mukaan tulee kolme kokenutta tekijää. Timo Kervinen on valmentanut pitkään Keski-Suomessa, Lappeenrannassa ja pääkaupunkiseudulla. Hän on toiminut myös yli kaksi vuosikymmentä Suomen Salibandyliiton aluekouluttajana, erotuomariasettelijana, sekä liigaerotuomaritarkkailijana.

Jani Ollikaisella on yli 10 vuoden kokemus eri M-Teamin joukkueiden valmennuksessa. Ollikainen valmentaa ensi kaudella myös seuran P22-joukkuetta. Datavalmentaja Kari Väkiparta on vastuussa tilastointi- ja videovalmennuksesta. Väkiparta on vaikuttanut AC HaKissa ja Tapanilan Erässä joukkueenjohtajan pestin lisäksi tilastovastaavana. Tilastointikokemusta on yli 200 liigapelin verran.

Valmennustiimi kaudella 2023-24:
Jussi Sutinen, maalivahtivalmentaja
Jani Ollikainen, valmentaja
Teemu Kalinainen, päävalmentaja
Timo Kervinen, valmentaja
Kari Väkiparta, datavalmentaja
Joni Välilä, fysiikkavalmentaja