Päivitys Huhumaahan – mitä on tapahtunut juhannuksen jälkeen?

Tämän hetken tiedon perusteella seitsemän draftattua pelaajaa esiintyy ensi kauden F-liigassa. Kuva: Anssi Koskinen

Tämän hetken tiedon perusteella seitsemän draftattua pelaajaa esiintyy ensi kauden F-liigassa. Kuva: Anssi Koskinen
Miesten F-liigan Huhumaa julkaistiin keväällä kauden loputtua.

Valtaosa siirroista ja joukkueiden julkistuksista tapahtui juhannukseen mennessä, mutta sittemminkin on nähty siirtoja ja päivityksiä. Tässä artikkelissa käydään läpi vain niitä siirtoja, jotka ovat toteutuneet sittemmin ja lisäksi käydään läpi lyhyesti muuta joukkueen tilannetta, jos siihen on aihetta.

Nämä tiedot löytyvät myös päivitetystä Huhumaasta.

Jos tiedät lisää siirroista niin ilmoita meille tietosi meille joko vihjeet@paakallo.fi tai keskustelufoorumin kautta. Kiitos!

p.s. Samanlainen listaus julkaistaan myöhemmin naisten liigasta ja Inssi-Divarista.

Classic

Classicin joukkueessa ei ole tapahtunut kevään jälkeen suuria muutoksia. Pieneen rooliin ajatutunut ja loukkaantumisista kärsinyt Pulkkinen hakee vauhtia uralleen Sveitsistä.

Lähtevät: Jere Pulkkinen (Unihockey Langenthal Aarwangen, Sveitsi)

Nokian KrP

Vielä alkukesästä Vili Liponen oli kysymysmerkki, mutta vuoden polvivammasta toipunut pelaaja jatkaa KrP:ssa.

Oilers

Kuusela on kärsinyt loukkaantumisista useamman kauden ajan ja uran jatko huipputasolla on tällä hetkellä auki. Myös Juseliuksen tulevaisuus on auki. Oilers kertoi molemmista lähtijöistä itse harjoitusotteluiden alkaessa, ja Pääkallo on kysynyt molempien tilanteesta Oilersista. Kumpikaan ei ole siirtynyt tai tiettävästi siirtymässä mihinkään.

Lähtevät: Aaro Kuusela (?), Marko Juselius (?)

TPS

TPS:n edelliseen päivitykseen nähden Lauri Stenforsin jatko oli tietysti olennainen muutos. Erik Storgårdsin tilanne on edelleen auki. Uusina pelaajina on vahvistettu kesän mittaan ringissä olleita nuorempia pelaajia. Lähtijöinä ovat pienen rooli Suominen ja Abudu.

Uudet: Lauri Eloluoto (SBS Wirmo), Matias Koski (SBS Wirmo), Jami Lehtinen (TPS jun.)

Lähtevät: Marius Suominen (SalBa), Maleeq Abudu (?)

Happee

Happeen joukkue julkaistiin jo hyvän aikaa sitten, ja kaikista vaikeuksista huolimatta se oli hyvinkin stabiili kokonaisuus. Maalivahtiosastolle Happee voi saada vielä yllättävän ”lahjan”, sillä Nemo Sipilä on tiettävästi muuttamassa Keski-Suomeen opiskelujen perässä, ja tällöin Happee on ainakin mahdollinen osoite.

Muista Happeeta koskevista isoista huhuista on sen verran tietoa, että Jyrki Holopaisen uran jatkosta ei ole tällä hetkellä varmuutta, ja Joonas Pylsy oli Czech Openissa merkitty Wiler-Ersigenin kokoonpanoon, mutta ei pelannut lainkaan ainakaan tulospalvelun perusteella.

Uudet (huhu): Nemo Sipilä (EräViikingit)

Lähtevät: Lassi Kotovaara (?), Lauri Viitala (?)

Indians

Indiansin joukkue ei ole päivittynyt, mutta joukkueen listoilla olevista pelaajista Jere Lahti, Setti Roimela, Teppo Salo ja Saku Kontulainen pelaavat ilmeisesti farmisopimuksen kautta pääosin Inssi-Divaria Kirkkonummi Rangersissa.

OLS

OLS:lle on yksi uusi tulija ja se on ennestään tuttu Holappa. Kotisivujen perusteella ryhmä on kapea, mutta oletettavasti listaukset eivät ole ajan tasalla. Tällä haavaa OLS ei ole kaivanut isompia kaloja isojen lähtijöiden tilalle, mutta toisaalta joukkuetta aiotaan tiettävästi vahvistaa omilla junioreille, jotka ovat viime vuosina pärjänneet erinomaisesti liigavauhdissa.

Uudet: Niko-Petteri Holappa (?),

Lähtevät: Mika Hirsikorpi (LNM), Teemu Harle (alasarjat), Vinski Kivilompolo (?)

SPV

Lähtevät: Matias Lintula (Koovee), Anton Kronqvist (?)

EräViikingit

EräViikingit menetti vielä muutaman hiukan kokeneemman pelaajan, vaikka esimerkiksi Eklundin rooli joukkueessa on ollut kohtuullisen pieni. Tilalle on tullut kaksi tshekkiä lisää, joten joukkueessa on peräti neljä tshekkiläistä pelaajaa ensi kaudella. Lukas Kriz (Tatran Stresovice, Tšekki) ja Bohumil Piskacek (Tatran Stresovice, Tšekki) liittyvät mukaan draftin ulkopuolelta.

Uudet: Lukas Kriz (Tatran Stresovice, Tšekki), Bohumil Piskacek (Tatran Stresovice, Tšekki)

Lähtevät: Patrik Laitinen (Tiikerit), Nemo Sipilä (lopettaa/Happee), Alex Eklund (TPS), Ossi Jalonen (?), Veli-Pekka Turula (?)

LASB

LASBissa ei näyttäisi olevan isompia muutoksia kesän alkuun verraten, mutta muutama pienemmän roolin pelaaja on vaihtanut maisemaa.

Lähtevät: Roope Wikström (Jymy), Matias Pietinen (alasarjat), Ville Suutari (alasarjat),

Jymy

Vallan levottomaksi siirtomarkkinoille heittäytynyt Jymy hankki vielä kolmannen ulkomaalaispelaajan, kun draft-pakki Ferdinand Ondruschka liittyi mukaan Saksasta. Melkoisen nopeaa kehitystä, sillä ennen tätä kautta Jymyssä ei ollut koskaan pelannut yhtäkään ulkomaalaista. Mukaan liittyi myös Roope Wikström LASBista. Kolme pelaajaa myös poistui Jymystä.

Uudet: Roope Wikström (LASB), Ferdinand Ondruschka (UHC Weissenfels)

Lähtevät: Miikka Honkaniemi (?), Valtteri Honko (Ähtärin Pallohaukat), Miika Pollari (?)

Lähtevät (huhu): Niko-Arttu Perälä (?)

FBC Turku

Beecee sai riveihinsä koko F-liigan draftin ykkösvarauksen, kun Krisjanis Tiltins siirtyi joukkueeseen Kooveesta. Myös toinen latvialainen eli Gustavs Griezitis vaihtoi Tampereen Turkuun, ja Divarin liigaan.

Uudet: Gustavs Griezitis (Koovee), Krisjanis Tiltins (Koovee)

Rekrytoimme uusia tekijöitä! Jos kiinnostuit niin lisätietoja löytyy täältä: Rekry: Haluatko mukaan Pääkallon toimitukseen