Huhumaa: Miesten F-liigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2023–24

Peter Kotilainen on jälleen huhujen kohteena. Kuva: Juha Käenmäki

Peter Kotilainen on jälleen huhujen kohteena. Kuva: Juha Käenmäki

Miesten F-liigan huhumaa mallia 2023-24 on täällä! Perinteeksi muodostuneeseen artikkeliin kerätään tuttuun tapaan kaikki liigan siirrot ja siirtohuhut.

Miesten F-liigan lisäksi naisten F-liigalle ja miesten Divarille tulee viime kausien tapaan omat Huhumaa-artikkelinsa.

Huhumaan listaukset elävät jatkuvasti ja oman asiallisen mielipiteensä siirroista tai kyseisen sarjan huhuista voi laittaa keskustelufoorumille – tai perusteluiden kera vaikka sähköpostitse osoitteeseen vihjeet(a)paakallo.fi. Twitterissä keskustelua aiheesta aloitellaan tagilla: #huhumaa.

Classic

Julkaistut

Uudet: Adam Hemerka (Florbal MB), Aaro Helin (Chur Unihockey, Sveitsi), Tuukka Salo (Chur Unihockey, Sveitsi), Mika Ahonen (valmennus)

Lähtevät: Sami Johansson (Zug, Sveitsi), Mikko Leikkanen (lopettaa), Juuso Woivalin (?), Jere Pulkkinen (Unihockey Langenthal Aarwangen, Sveitsi)

Huhut

Uudet:

Lähtevät:

Nokian KrP

Julkaistut

Uudet: Roni Tuononen (OLS), Konsta Aro (Karhut)

Lähtevät: Emil Eklund (lopettaa), Morics Krumins (Warberg, Ruotsi), Kaapo Kettunen (?), Jere Koistinen (SB Welhot)

Huhut

Uudet:

Lähtevät:

Oilers

Julkaistut

Uudet: Jesper Silvonen (Waldkirch-St. Gallen, Sveitsi), Justus Mustonen (Regazzi Verbano UH Gordola), Eetu Sorvali (M-Team), Perttu Järvinen (EräViikingit), Riku Reunamäki (Oilers Akatemia), Lauri Palvaila (LASB), Eetu Nykänen (Indians), Markus Laakso (Happee), Valtteri Heinonen (Waldkirch-St. Gallen, Sveitsi)

Lähtevät: Joonas Kaltiainen (Team Thorengruppen, Ruotsi), Niko Nordström (lopettaa), Miko Summanen (lopettaa), Topias Ilmivalta (FBC Turku), Kristian Lamminen (Basel, Sveitsi), Tuure Ailio (Sveitsi), Leevi Rantala (EräViikingit),

Huhut

Uudet: Erik Storgårds (TPS),

Lähtevät:

TPS

Julkaistut

Uudet: Perttu Kytöhonka (päävalmentajaksi), Pyry Kauppinen (FBC Turku), Yannick Lindroos (Basel, Sveitsi), Joonas Ekuri (TPS jun.), Aatu Koivisto (TPS jun.), Aaro Eronen (TPS jun.), Eetu Lehtonen (TPS jun.), Severi Rautio (TPS jun.), Willy Sedin (Ruotsi), Lauri Eloluoto (SBS Wirmo), Matias Koski (SBS Wirmo), Jami Lehtinen (TPS jun.),

Lähtevät: Miko Kailiala (Zug, Sveitsi), Ville Hirvisuo (Visby, Ruotsi), Mikko Hautaniemi (lopettaa), Santeri Raatarila (päävalmentajasta valmentajaksi), Toni Läntinen (valmennus, Karhut), Janne Nurminen (lopettaa?), Jaakko Hautamäki (lopettaa), Miikka Sokka (SalBa), Juuso Varjokumpu (FBC Turku), Tatu Kanervisto (joukkueenjohtajaksi), Marius Suominen (SalBa)

Huhut

Uudet:

Lähtevät: Erik Storgårds (?),

Happee

Julkaistut

Uudet: Stefan Hutzli (Floorball Köniz, Sveitsi), Joel Lahti (SV Wiler-Ersigen, Sveitsi), Iivo Pantzar (valmennus), Jami Markkanen (Happee P19)

Lähtevät: Juuso Heikkinen (lopettaa), Markus Laakso (Oilers), Ilmari Aarela (EräViikingit), Tommi Wiander (EräViikingit)

Huhut

Uudet: Joonas Pylsy (SV Wiler-Ersigen?), Jyrki Holopainen (?)

Lähtevät: Lassi Kotovaara (?), Lauri Viitala (?)

Indians

Julkaistut

Uudet: Julius Huppunen (FBC Turku), Toni Rintala (Basel, Sveitsi), Ville Rautakoura (M-Team), Teppo Salo, Jere Lahti (Indians P22), Setti Roimela (Indians P22), Saku Kontulainen (Steelers)

Lähtevät: Santeri Toropainen (lopettaa), Amos Jäppinen (EräViikingit), Tuomas Tiainen (EräViikingit), Eetu Nykänen (Oilers)

Huhut

Uudet:

Lähtevät:

OLS

Julkaistut

Uudet: Jani Lämsä (päävalmentajaksi), Iiro Savela (LNM), Iiro Rantaniemi (LNM), Tuukka Haudanlampi (Karhut), Niko-Petteri Holappa

Lähtevät: Joni-Arttu Sieppi (lopettaa), Lauri Tiira (lopettaa), Harri Naumanen (päävalmentaja, HaHe naiset), Roni Tuononen (Nokian KrP), Valte Karvonen (Thurgau, Sveitsi), Mika Hirsikorpi (LNM), Teemu Harle (alasarjat), Vinski Kivilompolo (?)

Huhut

Uudet:

Lähtevät:

SPV

Julkaistut

Uudet: Riku Hakanen (Jymy), Viljami Järvikangas (Jymy), Eemeli Karjanlahti (Jymy), Ossi Lallukka (EräViikingit), Alexander Nyman (Team Thorengruppen)

Lähtevät: Ville Kuusela (lopettaa), Peter Kotilainen (Thurgau, Sveitsi), Matias Lintula (Koovee), Anton Kronqvist (?)

Huhut

Uudet:

Lähtevät:

EräViikingit

Julkaistut

Uudet: Tommi Wiander (Happee), Simon Stransky (FBC Liberec), Matej Penicka (Florbal MB), Amos Jäppinen (Indians), Leevi Rantala (Oilers), Tuomas Tiainen (Tiikerit), Ilmari Aarela (Happee), Lukas Kriz (Tatran Stresovice, Tšekki), Bohumil Piskacek (Tatran Stresovice, Tšekki)

Lähtevät: Mika Moilanen (lopettaa), Jani Kukkola (lopettaa) Santtu Vuoristo (UH Wasa, Sveitsi), Perttu Järvinen (Oilers), Joakim Lund (UH WaSa, Sveitsi), Luukas Huolman (Hawks), Saku Liponen (M-Team), Ossi Lallukka (SPV), Joona Alatorvinen (Sveitsi), Tommi Rosendahl (SB Vantaa), Patrik Laitinen (Tiikerit), Alex Eklund (TPS), Veli-Pekka Turula (?)

Huhut

Uudet: Erik Storgårds (TPS)

Lähtevät: Janne Salonen (lopettaa?), Nemo Sipilä (lopettaa/Happee), Ossi Jalonen (?)

LASB

Julkaistut

Uudet: Vili Näveri (Rangers), Tino Nivala (Ticino Unihockey, Sveitsi), Teppo Rantala (valmennus),

Lähtevät: Jesse Arola (UHC Lok Reinach, Sveitsi), Lauri Palvaila (Oilers), Jarno Pensikkala (SaiPa),

Huhut

Uudet:

Lähtevät: Matias Pietinen (alasarjat), Ville Suutari (alasarjat)

Jymy

Julkaistut

Uudet: Noe Siegfried (Floorball Thurgau, Sveitsi), Eemil Äijälä (LNM), Miko Saarela (Koovee), Karri Vaarala (LNM), Martin Hanousek (FBC Štíři České Budějovice, Tshekki), Jussi Lassila (Mailattomat), Joona Luukko (Mailattomat), Justus Ranta (Mailattomat), Aleksi Ojanperä (Mailattomat), Eetu Manninen (Classic P22), Eero Mäenpää (SPV, laina), Roope Wikström (LASB), Ferdinand Ondruschka (UHC Weissenfels, Saksa)

Lähtevät: Eemeli Karjanlahti (SPV), Riku Hakanen (SPV), Viljami Järvikangas (SPV), Elmeri Haveri (UHC Waldkirch-St.Gallen, Sveitsi), Petteri Hämäläinen (UHT Eggiwil, Sveitsi), Miikka Honkaniemi (?), Valtteri Honko (alasarjat), Miika Pollari (?)

Huhut

Uudet:

Lähtevät: Niko-Arttu Perälä (?)

FBC Turku

Julkaistut

Uudet: Juuso Silen (valmentajasta päävalmentajaksi), Atte Kurkikangas (Steelers), Topias Ilmivalta (Oilers), Elliot Winngren (Rangers), Johannes Vähäkangas (Rangers), Elmeri Laakso (TPS/Wirmo), Juuso Varjokumpu (TPS), Aatu Koivisto (SB Naantali), Lassi Lähdesmäki (SalBa), Mikael Fredriksson (Loviisan Tor), Gustavs Griezitis (Koovee), Krisjanis Tiltins (Koovee)

Lähtevät: Mikko Stenfors (päävalmentajasta urheilutoimenjohtajaksi), Aleksi Havia (SSF Dragons Bonn, Saksa), Aleksi Sillantaka (?), Antti Hopeanaula (lopettaa), Pyry Kauppinen (TPS), Julius Huppunen (Indians), Teemu Lintunen (?), Joel Rodas (?)

Huhut

Uudet:

Lähtevät: