Miesten Champions Cupin finalistit selvillä – Falun kohtaa Tshekin mestarin

Falun eteni Champion Cupin finaaliin. Kuva: IFF

Seurajoukkueturnaus Champions Cupissa on selvillä nyt myös miesten finalistit.

Toisessa välierässä kohtasivat ruotsalaisjoukkueet Storvreta ja Falun, ja pelit olivat äärimmäisen tasaisia. Ensimmäinen peli päättyi 5-5 ja toinen peli Falunin kotona 4-4 2168 katsojan edessä. Falun oli lopulta parempi rankkarikisan jälkeen.

Toisessa välieräparissa oli myös huipputasainen eetos. Sveitsin Wiler-Ersigen ja thekkiläinen Stresovice pelasivat ensimmäisessä osassa 3-3. Toinen osaa päättyi myös 3-3, mutta siinä Stresovice veti pidemmän korren jatkoajalla.

Miesten välierät olivat huomattavasti tasaisempia, kuin naisten välierät, joissa ruotsalaiset Pixbo ja Thorengruppen löylyttivät vastustajiaan oikein olan takaa. Champions Cupin mestaruudet ratkotaan vuoden 2024 alkupuolella yksittäisissä finaaleissa.

Kooste pelistä Falun-Storvreta: