Jätesäkin pohja mainittiin jälleen – ”Järkyttävä suoritus tuomariparilta”

Miro Mäkelä antoi palautetta SPV-ErVi-pelin jälkeen. Kuva: Esa Jokinen

Miesten liigaottelussa SPV-EräViikingit nähtiin sunnuntaina tiukka vääntö, jonka SPV voitti jatkoajalla maalein 7-6.

Ottelun kulku oli jäänyt kismittämään EräViikinkien päävalmentajaa Miro Mäkelää. Mäkelä antoi varsinkin erotuomareille sapiskaa pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Se täytyy tässä kohtaa sanoa, että siellä on kolmas joukkue siellä kentällä ja en tiedä oliko sieltä kuuluisalta jätesäkin pohjalta, mutta järkyttävä suoritus tuomariparilta. Käsittämättömiä vihellyksiä jatkoajalla muun muassa.

– Voi olla toki, että mä en ymmärrä salibandyn sääntöjä enää nykypäivänä, mutta esimerkiksi tilanne mikä me haastettiin, jos sä noin saat pelata niin sit mä en osaa sääntöjä. Mä oon väärässä paikassa. Todella huono suoritus heiltä ja tietyllä tavalla pilasivat hyvän urheilutapahtuman, ja olivat aika isossa osassa, kun pisteitä ratkottiin, päävalmentaja puhisi.

Lehdistötilaisuuden pitäjä kysyi erityisten tilanteiden perään. Mäkelä sanoi, ettei hyväksynyt jatkoajan jäähyä, joka tuli maasta pelaamisesta. Sen lisäksi hänen mukaansa useampi sisäänlyönti meni väärin, ja niistä yksi oli ratkaisevassa asemassa.

Mäkelän käyttämä termi ”jätesäkin pohjalta” on tuttu tältä kaudelta, kun Jonne Junkkarinen käytti sitä Happee-Classic-pelin tuomareista. Junkkarinen jäi tilanteesta rangaistuksetta.

Tappiosta huolimatta ErVi sai pisteen ja nousi kymmeneen pisteeseen. Matkaa karsintaviivan yläpuolelle on 10 pistettä.

Kommentit alkavat kohdassa 4.38:

Maalikooste: