Huhumaa: Maajoukkuepakki matkalla Espooseen?

Jere Niemelä on liigan kärkipuolustajia. Kuva: Anssi Koskinen

Pääkallon tietojen mukaan TPS:n maajoukkuepuolustaja Jere Niemelä, 23, pelaa ensi kaudella Espoossa.

Sinänsä siirto ei ole yllättävä, mutta se on yllättävää, että Niemelä on tämän hetken tietojen mukaan menossa Westend Indiansiin, eikä Esport Oilersiin, jota pidettiin jossain vaiheessa varmimpana osoitteena. Niemelän tiedetään neuvotelleen kaudesta 2024-25 ainakin Oilersin, TPS:n ja Nokian KrP:n kanssa.

Niemelä pelaa liigassa vasta kolmatta kautta, ja liigapelejä on kertynyt 110 (58+60). Niemelä juhli viime kaudella TPS:n kanssa SM-kultaa ja on noussut viime vuosina maajoukkuepelaajaksi. Vuoden 2022 MM-kisoissa esiintynyt Niemelä on pelannut urallaan 14 maaottelua (1+5).

Pääkallon tietojen mukaan tällä hetkellä rakennetaan ”kaikkien aikojen Heimoa”, ja Indiansilla on kovat piipussa siirtomarkkinoilla. Jos kaikki siirtohuhut toteutuvat on Indians ehdoton mitalisuosikki kaudella 2024-25.