Johansson, Kailiala, Nieminen, Piispa ja Mikkola juhlivat Sveitsin cup-kultaa

Komea yleisömäärä ei johdattanut Rychenbergiä voittoon. Kuva: Andi Suter/Swiss Unihockey

Sveitsin miesten ja naisten cup mestarit ratkottiin lauantaina.

Miesten puolella mestaruuden vei Zug United, joka kaatoi finaalissa Rychenberg Winterthurin maalein 9-5. Suomalaisista pisteille pääsivät Zugin Miko Kailiala (1+1) ja Sami Johansson (0+1). Ottelun vahva ratkaisupelaaja oli ruotsalainen Albin Sjögren tehoin 3+2.

Joukkueella on vahva suomalaisedustus ja cup-mestareiksi kruunattiin myös päävalmentaja Jarkko Rantala sekä valmentaja Otto Moilanen. Miesten finaalia seurasi paikan päällä kaikkiaan 2830 katsojaa.

Naisten finaalissa voiton vei Kloten-Dietlikon Jets maalein 4-3. Ottelu ratkesi vasta jatkoajalla, kun Andrea Gämperli ratkaisi pelin. Täten naisten puolella cup-mestaruutta pääsi juhlimaan suomalaiskolmikko, sillä maalivahti Krista Nieminen sekä kenttäpelaajat Taimi Mikkola ja Sara Piispa edustavat Jetsiä. Naisten finaalia seurasi paikan päällä 2578 katsojaa.