Miesten U19-maajoukkueelle tappio sunnuntaina – Tshekki osui 12 kertaa

Suomi kaatoi Sveitsin U19-maajoukkueen lauantaina. Kuva: Milan Simacek

Suomen miesten U19-ikäluokan salibandymaajoukkue päätti Sveitsin turnauksen 6-12-tappioon Tshekkiä vastaan.

Tshekki oli pelissä niskan päällä alusta alkaen, eikä Suomi päässyt lähelle voittoa. Kaksi viimeistä maalia Tshekki iski tyhjiin. Suomalaisten tehopelaaja oli Marius Niemelä (1+2), kun Tshekiltä Jan Krejca tehtaili pisteet 1+3.

Suomi pelasi lauantaina Sveitsin U19-maajoukkuetta vastaan, ja nousi ottelussa vahvan kolmoserän turvin 5-4-voittoon. Kokonaissaldona Suomella oli turnauksesta yksi voitto, yksi tasuri (ja rankkarikisatappio) sekä sunnuntainen tappio Tshekkiä vastaan.

Miesten U19-ikäluokan seuraavat MM-kisat pelataan keväällä 2025 Sveitsissä.