SaiPan liigajoukkueen valmennus jatkaa – ”Kai se helppo oli”

Toni Soikkeli jatkaa SaiPan pääkäskijänä. Kuva: Esa Takalo

SaiPan naisten F-liigajoukkueen valmennus jatkaa tulevalla kaudella.

Toni Soikkeli ja Mika Tuutti ovat olleet valmennuksessa kaudesta 2020-21 ja Laura Kokko tuli mukaan seuraavalla kaudella. Koko kolmikko nähdään penkin takana myös kaudella 2024-25.

– Olin päättänyt että katson kauden loppuun ja mietin sen jälkeen jatkoa. Eli kai se helppo oli, kun jo nyt on nimi paperissa. Ja muutenkin on kyllä hyvät fiilikset, kun peli menee eteenpäin ja uskomme oikeasti omiin mahdollisuuksiin pärjätä hyvin tässä sarjassa.

SaiPa on ollut naisten liigan suurin yllättäjä, sillä sarjanousija on peräti neljäntenä runkosarjassa kaksi kierrosta ennen sen päätöstä. Yksi tärkeä palanen tulevaa ajatellen oli joukkueen tähden Miisa Turusen jatkosopimus.

– Kyllä meillä runko kestää hyvin kasassa ja verkkoja on vesillä myös uusien pelaajien suhteen. Myös jos joku tuntee halua pelata tai tulla näytille meille niin rohkeasti vain yhteyttä, Soikkeli kommentoi uutisessa.