Ventti täyteen – Suomi latoi ennätyslukemat Viron verkkoon

Suomen ja Viron välillä oli ennätyksellinen tasoero tuloksen muodossa. Kuva: IFF

Suomi kaatoi Viron salibandyn MM-karsinnoissa maalein 21-1 Latvian Liepajassa.

Sinivalkoisten pistenikkareina häärivät Mikko Laakso (1+4), Oskari Heikkilä (3+1), Justus Kainulainen (3+1), Nico Jonaeson (2+2) ja Joona Rantala (1+3). Myös Juuso Ahola maalasi kolmesti. Markus Laakso ei ollut Suomen maalilla täysin toimeton, vaan pysäytti 20 laukausta ja valittiin Suomen parhaaksi ottelussa.

Voitto Virosta oli Suomen kaikkien aikojen suurimaalisin etelänaapurista. Aiemmin Viro on kaatunut kolmesti maalein 15-1.

Suomi kaatoi karsintojen avauspelissä Hollannin 20-1 ja pelaa kolmannen lohkopelinsä perjantaina klo 16 Ranskaa vastaan. MM-karsinnoista edetään loppuvuoden Malmön MM-kisoihin ja Suomi on jo varmistanut kisapaikan.