Videot: OLS-pakilta yksi kauden taitavimmista viimeistelyistä – KrP etevämpi jatkoajalla

Olli Wikstedt taiteili komean osuman. Kuva: Esa Jokinen

OLS haastoi sunnuntaina Nokian KrP:n miesten F-liigassa.

Ottelu alkoi erinomaisesti, kun Olli Wikstedt vei vierasjoukkueen 1-0-johtoon puolustaja Olli Wikstedtin taidokkaalla viimeistelyllä. Wikstedt laukoi pallon verkkoon jalkojensa välistä, ja vieläpä kohtuullisen kaukaa maalista.

OLS haastoi lopulta KrP:n hyvin, ja pakotti kotijoukkueen jatkoajalle. Siellä Joona Rantala iski KrP:n 4-3-voittomaalin. Pelkkä pistekin oli OLS:lle tärkeä, kun se pyrkii pitämään viimeisen pudotuspelipaikan hallussaan. Etumatka LASBiin nähden on kohtuullisen turvallinen seitsemän pistettä. KrP:lle tulos tarkoitti sitä, että joukkue ei enää taistele realistisesti runkosarjan voitosta.

Ohesta löydät Ruudun koosteen lisäksi, Jopen Korneri-lehdistötilaisuuden ja KrP:n laajemman maalikoosteen. Maali löytyy koosteiden alusta.

Jopen korneri:

Laajennettu kooste: