Happee ampui huhut alas – Junkkarinen jatkaa kaksi kautta Jyväskylässä

Huippupuolustaja Jonne Junkkarinen jatkaa Happeessa. Kuva: Esa Jokinen

Jyväskylän Happee tiedotti torstaina, että kapteeni Jonne Junkkarinen, 33, jatkaa seurassa seuraavat kaksi kautta.

Junkkarinen on ollut urallaan niin sanotusti iki-Happee, sillä hän on edustanut seuraa Suomessa kaikkiaan 377 pelin verran (68+153). Junkkarinen on voittanut Happeen kanssa SM-kullan lisäksi kaksi hopeaa, ja yhden pronssin. Junkkarinen pelasi vuodet 2018-20 Sveitsissä.

Suomen maajoukkuetta Junkkarinen on edustanut 65 kertaa (10+15). Puolustaja oli edustamassa Suomea MM-kisoissa 2016 ja 2021, joista ensimmäisestä Suomi saavutti MM-kultaa ja kotikisoissa MM-hopeaa.

– Hieno fiilis jatkaa Hirvissä. Vaikeita aikoja on seura elänyt, mutta hommat ei omalta osalta muutu kunnes seura tai oma kroppa toisin ilmoittaa! Teatteri muuttaa ja toivon mukaan yleisö löytää edelleen hienosti paikalle. Nuoret vasat parantaa vuosi vuodelta niin kilpailukykyinen orkesteri varmasti edelleen kasassa. Nähdään jälleen ensi kaudella, Junkkarinen kommentoi tiedotteessa.

Aiemmin viikolla julkaistussa Huhumaa-artikkelissa Junkkarista vietiin jo huhuissa muualle, mutta konkari jatkaa uraansa Jyväskylässä. Junkkarisen jatko saattaa vaikuttaa myös toisen konkarin, Jami Mannisen, jatkoaikeisiin.