KalloCast: Puolivälieräennakot – ”Tää on kahden pelaajan joukkue”

KalloCastin jaksossa arvioidaan naisten liigan puolivälieräparit. Kuva: Henri Keränen/salibandy.fi

KalloCast julkaisee erikoisjakson naisten F-liigan puolivälieristä. Jakso on kuunneltavissa ilmaiseksi.

Jaksossa ennakoidaan kaikki neljä puolivälieräparia järjestyksessä Classic-EräViikingit, TPS-SB-Pro, Loisto-PSS ja SaiPa-SSRA. Ennakoissa puidaan lähtökohtia, runkosarjan suorituksia, tilastodataa sekä arvioidaan jatkoonmenijät. Kyseessä on Pääkallon virallinen puolivälieräennakko ja sen voi tosiaan kuunnella ilmaiseksi niin Spotifyssa kuin Patreonissa.

KalloCast Patreonista tai Spotifysta. Joka toinen viikko julkaistaan Ylijohtavan aitio -keskusteluohjelmaa samalla tilillä. Tilaa molemmat ohjelmat kuunteluun viiden euron kuukausihinnalla Patreonista, niin et jää paitsi salibandymaailman olennaisimmista puheenaiheista. KalloCast on Pääkallon alaisuudessa toimiva podcast.

Ohjelmaa tekevät Toni Lötjönen, Joel Siltanen ja Reeo Tiiainen. Tässä jaksossa äänessä ovat vain kaksi ensiksi mainittua. Tiiainen toimii myös ohjelman teknisenä tuottajana. KalloCast tekee kaupallista yhteistyötä Tallink Floorball Tournamentin kanssa. Ilmoittaudu mukaan vuoden hauskimpaan turnaukseen täältä!

Jakson sisältö:

Classic-EräViikingit
– Valitsiko Classic oikein?
– Kuka tekee Ervin maalit?
– Tulosveikkaukset

TPS-SB-Pro
– TPS kompuroi runkosarjassa, mutta kompuroiko enää?
– Onko Prolla aseita?
– Tulosveikkaukset

FBC Loisto-PSS
– Loisto voitti tilastotodennäköisyydet vahvasti runkosarjassa – onko se ansa?
– Herääkö PSS tähän kauteen?
– Tulosveikkaukset

SaiPa-SSRA
– Onko SaiPa ”kahden pelaajan joukkue”?
– Horjuttaako SSRA:n fyysisyys SaiPaa?
– Tulosveikkaukset