M-Teamin ja SalBan välillä on nähty jo kaksi jatkoaikaa – tiimi on napannut voiton molemmista

SalBa on laittanut M-Teamin ahtaalle karsinnoissa, mutta palkintoa se ei ole saanut. Kuva: Anssi Koskinen

Miesten liigakarsinnassa on pelattu jokaisesta sarjasta kaksi ensimmäistä peliä.

M-Teamin ja SalBan välisestä mittelöstä on muodostumassa melkoinen klassikko. Lauantain ensimmäisessä pelissä SalBa oli kiinni voitossa päätösminuuteille, mutta M-Team tuli tasoihin ja Kaido Valjakan jatkoaikamaali toi helsinkiläisille voiton ensimmäisestä pelistä.

Toisessa pelissä SalBa johti peliä alussa 3-0 ja M-Team taasen päätöserässä 7-5, mutta SalBa tuli tasoihin. Jatkoajalla ajassa 65.46 Joona Hokkanen teki M-Teamin voittomaalin, ja joukkue otti toisen voittonsa. M-Team johtaa siis 2-0 ja voi katkaista sarjan keskiviikkona Helsingissä.

Rangersilla oli sunnuntaina voiton avaimet käsissään FBC Turkua vastaan, sillä kirkkonummelaisjoukkue johti peliä vielä päätöskympillä 4-2. FBC Turku ei kuitenkaan lannistunut, vaan osui vielä neljästi kotijoukkueen nuottaan ja voitti pelin 6-4. Beecee voitti myös lauantain avauspelin 3-2, joten se johtaa karsintasarjaa voitoin 2-0. Sarja on katkolla keskiviikkona Turussa.

EräViikingit on ollut liigakarsinnassa odotetusti Kooveeta parempi. Ensimmäinen peli meni helsinkiläisille perjantaina 7-3 ja toinen ottelu maalein 6-3. Sarja on jo keskiviikkona katkolla Helsingissä.

LNM aloitti Tiikereitä vastaan vahvasti lauantaina ja nappasi 7-4-kotivoiton. Sunnuntaina Tiikerit oli kotonaan hyvässä iskussa ainakin osin sen ansiosta, että joukkue lensi lauantaina kotiin Limingasta, ja peli oli jo 15.30 Vantaalla. Tiikerit voitti toisen pelin 5-3 ja sarja on tasan 1-1. Sarja jatkuu keskiviikkona Limingassa.

Sunnuntain koosteet: