Tiikerit teki ihmenousun kuuden maalin takaa liigakarsinnassa – jatkoaikamaali kruunasi lopputuloksen

Classic-Happee-puolivälieräsarja jatkuu ensi viikolla. Kuva: Esa Jokinen

Lauantaina pelattiin miesten ja naisten liigakarsintojen 1. vaiheet päätökseen ja miesten liigan puolivälieräpeli Classicin ja Happeen välillä.

Yksi kovimmista nousuista pitkiin aikoihin nähtiin Tikkurilan Tiikereiden toimesta. LNM johti peliä Vantaalla 7-1 kolmanteen erään lähdettäessä, mutta Tiikerit otti kuuden maalin eron kiinni maali maalilta ja ajassa 59.33 Leevi Loippo tasoitti ilman maalivahtia. Jatkoaikaa oli pelattu seitsemän minuuttia, kun Juuso Salo iski voittomaalin.

Tiikerit katkaisi samalla liigakarsinnan 1. vaiheen sarjan voitoin 3-1. Tiikerit kohtaa liigakarsinnan toisessa vaiheessa EräViikingit, joka kaatoi omassa pelissään Kooveen 5-4 ja vei sarjan nimiinsä voitoin 3-1. Toisessa pari mittelevät FBC Turku ja M-Team. Toisen vaiheen voittaja pelaa kaudella 2024-25 liigassa.

Naisten karsintasarja katkesi lauantaina SBS Wirmon hyväksi, kun se kaatoi Pirkat maalein 3-2. SBS Wirmo kohtaa karsinnan toisessa vaiheessa O2-Jyväskylän ja toisesta liigapaikasta mittelevät Welhot ja Jokerit.

Classic ei saanut sarjaa katki

Jyväskylän Happee kavensi puolivälieräsarjan Classicia vastaan lauantaina. Vahvan kolmannen erän pelannut Happee voitti pelin maalein 7-4. Jami Manninen oli hyvässä iskussa tehoin 2+1.

Ottleun jälkeen jatkettiin kohulinjalla siinä mielessä, että Classic teki kaksi rikkomusilmoitusta Happeen Markus Siprosesta, kuten F-liiga sunnuntaina tiedotti. Classic johtaa sarjaa 3-2, ja se on katkolla taas maanantaina Jyväskylässä.