Classic tasoitti Pirkanmaan paikallissarjan jatkoaikavoitolla – Hemerka nousi ratkaisijaksi

Nico Salo syötti Adam Hemerkan voittomaalin. Kuva: Esa Jokinen

Tampereen Classic tasoitti välieräsarjan Nokian KrP:ta vastaan sunnuntaina.

Classic johti peliä avauserän jälkeen 2-1. Toisessa erässä maaleja nähtiin enemmän. Classic oli päästä johdossa kolmanteen erään, mutta Juuso Ahola tasoitti tilanteeksi 4-4 vain 12 sekuntia ennen erätaukoa.

Kolmoserässä KrP oli loppuminuuteille asti johdossa, mutta Eetu Sikkinen tasoitti pelin ajassa 57.06. Jatkoajalla KrP:n puolustus nukahti, ja Classic pelasi nopealla vapaalyönnillä paikan Adam Hemerkalle, joka iski 6-5-voittomaalin. Kahden maalin Hemerka oli myös pelin tehopelaajia KrP:n Miska Mäkisen (1+1) ja Classicin Eemeli Salinin (1+1) ohella.

Jatkoaikavoitto oli Classicille henkisestikin tärkeä, sillä joukkue oli hävinnyt kolme edellistä varsinaisen peliajan jälkeen ratkennutta ottelua. Sarja on tilanteessa 1-1 ja jatkuu tiistaina Bläk Boksissa. Finaaleihin pääsy vaatii neljä voittoa.

Kooste: