Nybacka jatkaa O2:n päävalmentajana – Fager-Pintilä mukaan valmennukseen

Ismo Nybacka (oik.) jatkaa O2:n päävalmentajana. Kuva: Esa Jokinen

O2-Jyväskylä tiedotti viime viikolla, että Ismo Nybacka jatkaa joukkueen päävalmentajana.

Nybacka on toiminut vastuuvalmentajana 2,5 kautta. Valmennustiimiin tulee mukaan uusi tekijä, sillä uraa Kirkkonummi Rangersissa niin miesten Divari-joukkueen päävalmentajana kuin valmennuspäällikkönä tehnyt Sebastian Fager-Pintilä liittyy joukkueen valmennukseen.

– Todella hyvällä fiiliksellä ja innolla odottaen tulen uuteen ympäristöön. Minulla oli kaipuu uusien haasteiden pariin ja olen tyytyväinen, että löysin niitä Jyväskylästä ja Amppareista. Omasta ja perheen näkökulmasta saatiin todella hyvä paketti kasaan ja tämä tietysti helpotti päätöstä.

– Mitä olen nyt nähnyt ja kuullut, niin seurassa tehdään paljon hyviä asioita. Vahva usko että pystyn kuitenkin omalla tekemisellä ja kokemuksella tuomaan laatua arkeen ja saavuttamaan yhdessä sen seuraavan stepin, Fager-Pintilä sanoitti tiedotteessa.

O2 julkaisi myös sopimustilanteensa. Joukkue tekee ensi kaudella farmiyhteistyötä F-liigan Nokian KrP:n kanssa.

Joukkueen sopimustilanne:

Maalivahdit: Roope Pohjola, Henri Tikkanen

Puolustajat: Matias Knuuti, Topias Kangas, Roni Väänänen, Julius Kilpikoski (P19), Joonas Lundell, Aaron Ollikainen (Akatemia)

Hyökkääjät: Arttu Saikkonen, Aatu Knuuti, Aaro Kokko, Valtteri Raulo, Markus Manninen, Teemu Lakso, Heikki Rantakangas, Joonas Selänne (Happee P22), Arttu Sorri (Happee P22), Väinö Pulkkinen

Päävalmentaja: Ismo Nybacka

Valmentaja: Sebastian Fager-Pintilä