SB Vantaa nousi Divariin – Karhut säilytti paikkansa

Karhut jatkaa Divarissa. Kuva: Anssi Koskinen

SB Vantaa varmisti sunnuntaina nousun Divariin Suomisarjasta.

Ottelu Pelicansia vastaan oli tiukka kuten ensimmäinenkin jatkoajalla SB Vantaan hyväksi kääntynyt. Ottelussa mentiin jatkoajalle tilanteessa 5-5. Jatkoajalla ajassa 67.04 SB Vantaalle vihellettiin rankkari, josta Riku Kallunki ratkaisi pelin. Tulospalvelun mukaan Kallunki myös syötti rankkariosuman.

Kokeneita pääsarjapelureita vilisevä SB Vantaa nousi siis Divariin voitoin 2-0. Edellisen kerran joukkue pelasi Divaria kaudella 2020-21.

Karhut kesti oman karsintapaineensa SBS Wirmoa vastaan. Porilaiset voitti avauspelissä 2-0 ja sunnuntaina toisessa pelissä 5-4. Voittomaalin iski kolme minuuttia ennen loppua Markus Hautaoja. Karhut siis jatkaa Divarissa.

Pelicans ja SBS Wirmo kohtaavat vielä omassa karsintasarjassaan, josta toinen nousee Divariin ensi kaudeksi.