Hokkanen ja Seppälä Oilersiin – ”Tuntuu oikealta päätökseltä”

Joona Hokkanen siirtyy Oilersiin. Arkistokuva: Juha Hautakangas

Joona Hokkanen, 19, ja Juho Seppälä, 20, siirtyvät keväällä Suomen mestaruuden voittaneen Esport Oilersin paitaan.

Hokkanen on pelannut koko aiemman uransa helsinkiläisessä M-Teamissa. Kolmella viime kaudella Hokkanen on pelannut 61 peliä Divarissa tehoin 73+36 ja rooli M-Teamin ryhmässä on ollut iso.

Hokkanen edusti Suomea vuoden 2023 U19-ikäluokan MM-kisoissa.

– Kun soitto tuli, niin heti kiinnostuin. Olen seurannut sivusta pelejä ja Oilers vaikuttaa itselleni sopivalta seuralta. Myös sen mukaan mitä Oilersista olen muilta kuullut, niin tämä tuntuu oikealta päätökseltä, rightin puolelta laukova Hokkanen kommentoi Oilersin tiedotteessa.

Seppälä on pelannut jo viisi kautta Divaria NST:ssä ja SaiPassa. Puolustajana ja sentterinä pelannut Seppälä on kerännyt tilleen 109 ottelua Divarissa (39+33). Myös Seppälä pelasi U19-ikäluokan MM-kisoissa viime vuonna.

– Tuntui siltä, että haluan lähteä katsomaan, mikä F-liigassa on meininki. Kun pohdiskelin niitä yhteydenottoja mitä tuli, niin Oilers vakuutti kaikista eniten. Uskon, että täällä on hyvät mahdollisuudet pärjätä joukkueena ja myös itse päästä pelaajana eteenpäin

Oilers on aiemmin julkaissut Markus Salmen ja Eppu Suhannon siirrot Happeesta Espooseen.