Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Kossi Agassa

 1. Huhumaa: Miesten F-liigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2021-22

  Kyllähän jääkiekossa poimitaan ekana ykkössentteri. Esim. NHL:n varaustilaisuudessa seurat hakevat mieluiten johtavia senttereitä. Toki myös maalintekijät ja kiekolliset pakit ovat haluttuja, mutta maalivahteja menee ihan kärkivarauksina harvemmin.
 2. Huhumaa: Miesten F-liigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2021-22

  Juu, pudotuspelijoukkueet voivat olla edelleen nuo perinteiset, mutta jos sarja pitäisi jostain lyödä kahtia, niin pistäisin tällä hetkellä ennemmin top6/bottom8 tai top10/bottom4.
 3. Huhumaa: Miesten F-liigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2021-22

  Sveitsiläiset seurat ottavat ulkomaalaisvahvistukseksi kenttäpelaajia ja ulkomaalaiset maalivahdit ovat todellisia harvinaisuuksia.
 4. Huhumaa: Miesten F-liigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2021-22

  Olet ilmeisesti jämähtänyt tähän top8-bottom6-jakoon, vaikka se meni romukoppaan jo viime kaudella. Mitkä ovat muka nämä selvät 8 joukkuetta ensi kaudelle?
 5. Huhumaa: Miesten F-liigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2021-22

  Kosonen neuvotteli viime keväänä ja kesänä usean Ruotsin liigan joukkueen kanssa, mutta ei saanut sellaista kokonaispakettia, että olisi ollut fiksua lähteä. Toki sinulla voi olla parempaa tietoa, mutta itse en sanoisi tuon ylläolevan perusteella, että siirto Ruotsiin on hänelle mahdottomuus...
 6. Huhumaa: Miesten F-liigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2021-22

  Eihän Ruotsi olekaan mahdottomuus maalivahdeille, mutta Sveitsi käytännössä on.
 7. Salibandyn MM-kisat 2021 Helsingissä

  Jos pelaajan puutteet ovat pelillisiä, niin se kova paikka (eli yksittäinen MM-finaali) ei heitä kehitä yhtään mihinkään. Yleensäkin jokapäiväinen työ seurajoukkueessa on se, missä pelaajat kehittyvät ja siellä ne puutteet hoitaan sille tasolle, että maajoukkueen ovet aukeaa. Missä kaikissa...
 8. 2020-2021 Pohjois-Suomi M2D lohko 08

  Kärkijoukkueet ovat tietenkin verrattavissa Suomisarjan tasoon, mutta ei PS:n kakkonen ole kokonaisuudessaan Suomisarjan tasoa. Samaa olen miettinyt. Suomisarjahan kehitettiin Divarin ja kakkosen väliin, että hyppäys ei olisi yhtä niin valtava ja seurat olisivat joka suhteessa valmiimpia...
 9. 2020-2021 Pohjois-Suomi M2D lohko 08

  Jep, 1/36 ei kuulosta hirveän hyvälle, jos halukkaita Suomisarjaan lähtijöitä olisi enemmän. Mutta kysehän oli enemmän siitä, että PS:n kakkosen seurat halusivat jäädä pois Suomisarjasta kuin että liitto olisi halunnut PS:n sieltä pois sukea.
 10. 2020-2021 Pohjois-Suomi M2D lohko 08

  Itsestä tämä oli alkujaankin kummallinen kuvio, että Pohjois-Suomi jäi ulos Suomisarjasta. Nyt eteenpäin haluavat joukkueet voi lähteä/pyrkiä Suomisarjaan ja loput voi pelailla kakkosta, kuten ennenkin.
 11. 2020-2021 Pohjois-Suomi M2D lohko 08

  Eiköhän Pohjois-Suomen kakkosesta karsita luonnollisesti Suomisarjaan ensi kaudella.
 12. COVID-19 vaikutus salibandykentille

  Varmaan halleissa on suunnitelmat, mutta silti treenataan ihan normaalisti. Enkä kyllä tuomitse joukkueita. Tilanne on muka paha ja ihan veitsenterällä, mutta baarit ovat auki ja meillä on vara jättää jopa turvallisia rokotteita käyttämättä. Ja lokakuussa sai treenata ja pelata vastaavilla...
 13. Huhumaa: Miesten Divarin siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2021-22

  Kyllä itse pidän nimimerkki Asiantuntijan kirjoituksia todella luotettavina. Aiemmin päivällä koko edustusjoukkue oli kuopattu, mutta nyt tihkuu varmaa tietoa jo ensi kauden kausimaksuista (y)
 14. Huhumaa: Miesten Divarin siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2021-22

  Welhothan sanoo tuossa Instagramin pelaajahaku-ilmoituksessaan, että heillä on kasassa iso harjoitusryhmä. Ja eikö Tampereelta luulisi löytyvät divaripeleihin areena?
 15. Salibandyn MM-kisat 2021 Helsingissä

  Itse vetäisin mielelläni kotiinpäin ja laittaisin Veikkolaa ja Suomelaa maajoukkueseen, mutta tämän kevään finaalit näyttivät aika karusti, että heillä on vielä matkaa kansainväliselle huipulle. Kivilehto ei enää ihan jokaisesta runkosarjaottelusta jaksa innostua, mutta hän on tosiaan niitä...
Ylös