Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä nickel

 1. Salibandymaalivahdin varusteet

  Käyt kaupasta hakemassa perinteiset Fiskarsin sakset, toimii varmasti. Niillä on tullut leikattua peltiäkin, ei taida paljon hihat äkytellä vastaan.
 2. Pääkallo.fi vaihtaa logoa - äänestä suosikkiasi kolmesta vaihtoehdosta

  Jos tuota nyt on pakko vaihtaa niin ottakaa 1️⃣. Pääkallo, urheilutrepanaation pää-äänenkannattaja.
 3. Viikon top 5

  Tuleekohan tästä myös huonoimmat versio. Minulla olisi vahva veikkaus ykkösestä. Kun jumalten sanansaattaja, Hermes, joutuu luopumaan kenkiensä siivistä ja ne teipataan Spartalaiseen kypärään sekä nimeen lätkäistää erä ja viikingit syntyy kreikkalais-skandinaavinen retkeilyseura.
 4. Maalivahdin valmistautuminen harjoituksiin ja peleihin?

  Ton nukutus/väsymys -ongelman kanssa kannattaa kääntyä terveydenhuollon puoleen. Saattaa jopa johtua jostain (tai useammastakin) piilevästä vaivasta. Omakohtaista kokemusta on. Aiemmin lähettämästäsi viestistä bongasin että olet ollut maalilla vasta reilun vuoden. Eli toiseen ongelmaan...
 5. Seinäjoen Peliveljet 2019-2020, mitäs sitten keksittäisiin?

  Ihmisen reagointi kipuun on hyvin yksilöllistä. Jollain loppuu peli pieneen kopsuun, toinen taas painaa tappiin asti luut murtuneena ja kaikkea siltä väliltä. Mitäs jos tuomari tulkitsikin tilanteen vaaralliseksi huitomiseksi, ja siten 5min arvoiseksi, siksi että ilman käsille osumaa maila...
 6. Hiertävät salibandymaalivahdin polvisuojat

  Minullakin urani alussa lähti nahkat polvista tiuhaan tahtiin. Ratkaisun ongelmaan löysin kun aloin miettiä ja muuttaa tapaani liikkua maalissa. Kun hoksasin käyttää jalkateriä liikkeen "moottorina" sekä polvia vain tuki- ja liukupintoina, niin vaiva parani. Toki samaan aikaan vasta löysin...
 7. Viikon kysymys: Pitäisikö salibandyn rangaistusasteikkoa ja kriteerejä muuttaa?

  Säännöistä kun lukaisee teot, jotka johtavat 5min rangaistukseen, niin mielestäni 5min on ihan oikea ratkaisu. Muutenkin pidän sääntöjen "rangaistusasteikkoa" nykyisellään ihan sopivana. Isompana ongelmana näen pelaajat joilta säännöt tuntuu välillä unohtuvan sekä tuomarit joilta sääntöjen...
 8. Salibandymaalivahdin varusteet

  En usko että toisista hanskoista apua löytyy, ainakaan sellaisista joilla voi vielä pelata. Koitettu on;). Kädet vaan pitää "totuttaa" iskuihin. Ehkä hieman karu tapa mutta keholla on keinonsa puolustautua jatkuvaa ulkopuolista rasitusta kohtaan.
 9. Naisten MM-kisat Neuchatelissa 7.-15.12. 2019

  Liljelund twiitissään todennut että hänen tietääkseen Sveitsin liitolla sopimus Niken kanssa. Enää ei yhtään ihmetytä että näyttää rättikaupan mainokselta.
 10. Viikon kysymys: Ovatko MM-kotikisojen ratkaisupelien lippupakettien hinnat liian korkeat?

  Tuota en kyllä huomannut. Tosin en kauheasti muuta asiaa. Matkakulut tuplaantuu ja päivät venyy about 9:ään tuntiin joten ruokahuolto vähintään tuplaantuu. Yhä riittä viiteen kausikorttin. Olusista voi joutua luopumaan.
 11. Viikon kysymys: Ovatko MM-kotikisojen ratkaisupelien lippupakettien hinnat liian korkeat?

  Lipun hinta 250-290€ (muut paikat katsomossa ei houkuta yhtään). Bensaa palaa matkoilla about 30€, pysäköinti 12€. Aikaa palaa koko reissuun 5-6 tuntia, joten nälän ja janon taltutukseen 20€ (en tulisi eväiden kanssa). Eli minimissään rahaa palaisi 312€. Saa laskea uudelleen.:)
 12. Viikon kysymys: Ovatko MM-kotikisojen ratkaisupelien lippupakettien hinnat liian korkeat?

  Juu, ei tartte lähtee hartulle kattoon peliä. Yhden matsin hinnalla saa viideksi vuodeksi kausarin kotihalliin. Ja voin silloin tällöin peliä katsoessa nauttia olusenkin. Sivistyneesti tietenkin.
 13. Miesten 2-Divisioona Kaakkois Suomi

  Pahalta! Pelikaani lensi omaan turbiiniin tekemällä tolkuttoman määrän helppoja virheitä. Näistä Troopers käänsi kovalla prosentillä nopeisiin yv-hyökkäyksiin. Ansaittu voitto.
 14. KalloCast

  Vetää kuitenkin hihasta sen tekstiTV-kortin.
 15. Kuinka miesten Salibandyliigassa käy kaudella 2019-2020?

  Salokangas viimekaudella ainakin yhdessä pelissä pelaajaluottelossa. Sitä en tiedä saiko astua laidan yli kertaakaan. Yhden pelin lisäksi ei muita tilastomerkintöjä.
Ylös