Pääkallo.fi

3-divisioona Pohjois-Suomi, lohko 12

#1
Oli itselleni yllätys, että tänne ei muiden Lapin joukkueiden sarjojen tapaan ollut aiheuttanut ennakkospekulointia ja kokoonpanojen analysointia. Kyseessä on sarja, jota ainakin itse seuraan suurella mielenkiinnolla. Niin paljon tuttuja on eri joukkueiden riveissä pelaamassa. Kaikista joukkueista minulla ei ole kuitenkaan käsitystä muuta kuin aiempien vuosien tilastojen perusteella, joten olisin väärä henkilö ennakoimaan joukkueiden voimasuhteita ja sarjasijoituksia. Siksi tyydyn veikkaamaan alempana ensi sunnuntain Ounasrinteen turnausta. Siellä pelaavien joukkueiden otteita on tullut seurattua aiemmilla kausillakin.

Avausturnaus oli viime viikonloppuna Oulussa. Voisiko joku paikan päällä ollut heittää kommenttia otteluista? Tulokset olivat seuraavat:

OFBC - ACK 8-5
YNM - MuhU 2-11
Total - UIFK 2-5
MuhU - OFBC 5-3
ACK - KeLy 7-3

Rovaniemen päässä kautensa avaavat ylihuomenna Lämärit, Santa´s United II (Akatemia) ja AC Ressut. Lämäreiden ja Ressujen osalta kokoonpanot ovat ilmeisesti suht muuttumattomat viime kaudesta? Akatemian rivistössä on puolestaan ollut vaihtuvuutta, kun pelaajia on siirtynyt Santan Edustuksen vakiomiesvahvuuteen sekä seuran sisäisillä siirroilla on pelaajia tullut viime kaudella vitosdivarissa pelanneista seuran kolmos- ja nelosjoukkueesta. Ainakin cup-pelien perusteella myös paikkaa tuloksentekorooleista on uusillekin ukoille sälytetty.

Tähtitaivas kertoi, että näin pelataan sunnuntaina:

Lämärit - Santa`s United II 4-4
AC Ressut - Lämärit 7-5
Santa`s United II - AC Ressut 3-4

Antakaahan tietäjät tulla analyysia ja veikkausta eetteriin! Pohjois-Suomen kolmosdirre on sen ansainnut.
 
#2
Sanoisin, että OFBC on sarjan voittajasuosikki vaikka Muhulle hävisikin. Rosteri ei ole paljoa muuttunut ja vaikka ykköspakki Niko Pikkarainen ja maalivahti J-M Heinonen lähtivätkin 2.divariin, niin ei sarjan voittaminen jää siitä kiinni. Voittivat Cupissa KoskRin ja Sastamolon, joka kertoo joukkueen tasosta. Joukkueen ainoa kysymysmerkki on maalivahti pelaaminen. Joukkueen selkeä ykkösmaalivahti Kalle Laine pelaa LNM A-pojissa A- junnujen divaria ja ei pääse kaikkiin peleihin, joten nähtäväksi jää ovatko Atso Majava ja Jesse Mäkelä riittävän hyviä 3.divari tasolle. Kovin haastaja tulee olemaan AC ressut, joka pelaisi tällä kaudella 2. divarissa, mutta eivät halunneet ottaa sarjapaikkaa vastaan
 
Viestejä
1
#9
Mikäs siellä Nallisportissa on hämminkinä ettei tulospalvelu ole kertaakaan ajan tasalla?
Siellä ei ole tällä hetkellä toimivaa wifi-yhteyttä eikä puhelimissa ole kenttää. Lisäksi viime turnauksessa YNM oli unohtanut toimitsijavuoron kokonaan ja järjestelyt menivät niiltä osin vähän vihkoon, ekan pelin toimitseminen hoidettiin muukalaislegioonan voimin.
 
#10
Kausi alkaa hyvinkin olla jo puolessavälissä. Mitä mietteittä ja analyysia ois heittää kehiin?

Onko sarjataulukko järjestys teidän mielestä odotetun näköinen ja tuleeko järjestys muuttumaan kevät kaudella?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.