Pääkallo.fi

A-junnujen 1-divarikarsinnat 2019-20

Viestejä
39
Lohkojen voittajien perusteella sanotaan näin että dirreen kiipeilee OLS (ykköslohkon selkein), FoSu(tiukka voittokamppailu Rangersia vastaan), Ilves(kova kamppailu inkkareita vastaan) ja Vantaa/Turku(Todella tiukka kaksinkamppailu luvassa, Josbaa en huuda, fuusion siirryttyä
Muuten melkein samaa mieltä mutta paljon on tapahtunut Tampereleella jos ilves haastaa yhtää ketään.
 
Viestejä
6
Karsintojen pelipaikat julki

1.lohko pelataan Kurkelan koululla, Keravalla
2.lohko pelataan Kirkassilmä Areenalla, Forssassa
3.lohko pelataan SB-Areenalla, Turussa
4.lohko pelataan Joensuu Areenalla.
 
Viestejä
42
.. kyllä molemmilla joukkueilla oli A ikäiset pelillä. LNM oli ilmeisesti saanut mukaan lähes kaikki edarin junnut, vaikka kuulemma molemmilta joukkueilta oli poissa kentällinen pelaajia.
 
Viestejä
19
Haki avasi keskiviikkona harjoituspelit ottelulla divarissa pelaavaa Loviisan toria vastaan. Ottelu päättyi 4-8 Loviisan voittoon.
 
Viestejä
98
Tuossahan nuo näyttäis olevan lohkovoittajat jo kuvassakin ensimmäisinä. OLS, Rangers, Indians ja Josba. OLS musta hyvin selkeä eikä kaipaa kummempia perusteluita. Rangersin uskon pystyvän lyömään kovimman haastajansa FoSun viime kauden kokemuksen perusteella. Kolmoslohko täysin naurettava. Ilves ilmeisesti pitäisi olla se lohkon toinen kova aiemman kauden perusteella, mutta viime kauden tilastoja tutkimalla huomaa joukkueen olleen aika lailla yhden kentän varassa ja heikkotasoisessa lohkossa se riitti. Parhaimman pelaajan siirryttyä Ilveksen edarista Pirkkoihin pelaamaan miesten Divaria, ei joukkueen osakkeet ainakaan nouse. Neloslohko on mielenkiintoisin juurikin tuon Karelia Flames -kuvion johdosta. Pelataanko alueella jo nyt divaripaikkaa keskittäen voimat vain toiselle jengille vai nakertaako Josba ja Leba vielä toisiaan? Kasper Tähkä on varmasti kova apu Josban A:lle. Viime kauden divarisakki FBC Turku oli osittain edustusjoukkueen apujen varassa, mutta onko sitä tarjolla tänä vuonna samaan tapaan ylikasvujen ja siirtymisten takia?
 
Viestejä
5
Kakkoslohkossa voi myös Steamersilla olla jotain sanottavaa, jos moti riittää ja kesällä on viitsitty jotain tehdä. Mielenkiintoinen sekoitus viime kauden B 1.div, A 2.div ja A-sm pelaajia. Aika moni ollut aiemmin mukana maajoukkuetiellä, mutta harjoitusinto ei ole riittänyt Happee A-junnuihin asti.
 
Viestejä
113
Kyllä voi sanoa että ei Rangersilla karsinnoissa riitä, kun tuomaroimassa ei ole enää omat isät😀 Tälläistä ainakin heidän kotiharkkapeleissään.
 
Viestejä
98
Onko kellään tietoa karsinta- tai divarijengien treenipeleistä? Mikä tahansa ja ketä vastaan tahansa pelattu matsi kiinnostaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös