Pääkallo.fi

A-poikien SM-sarja 2019-2020

Viestejä
4,319
Granista tullut 00-syntynyt Luukas Laaksonen voidaan lisätä tähän ryhmään. Hän pelasi jo treenipelissä M-Teamiä vastaan ja lisäksi miesten edustuksen treenipelissä Rangersiä vastaan, jossa AB Akatemia-kentällinen oli muodossa Kuusela-Eronen-Laaksonen-Larte-Vaskio.
Lisäsin tuonne Kainulaisen ja Rauhalan seuraksi vielä Elias Pekarin, joka oli ihan jäätävän kovassa vireessä viime kauden edustuksen harjoituspeleissä. Todella mielenkiintoista nähdä, että miten Pekarin kausi menee.
 
Viestejä
44
1.Spv
2.Nkrp
3.Classic
4.Tiikerit
5.Tps
6.Eräviikingit
7.Lasb
8.Happee
9.Steelers
10.Oilers
11.Sc hawks
12.M-Team

Kutosen ja kympin välillä voi olla erittäin tasaista, mteam ja hawks tulevat taistelemaan sarjassa pysymisestä. Tähän mennessä nähdyistä peleistä hawks näytti piirun verran paremmalta. Kärkikolmikon uskoisin olevan tuo kun taas 4-6 voi olla eri järjestyksessä. Ja muistakaa että nämähän on vain veikkauksia kumminkin! ;) laittakaas ihmeessä muutkin, mielenkiintoista seurata.
 
Viestejä
255
1. Spv
2.Tiikerit
3. Eräviikingit
4. Nokian Krp
5. Classic
6 Tps
7. Happee
8. Steelers
9. Oilers
10. Lasb
11. Sc Hawks
12. M-team

Tiikerien uskon nousevan korkealle, heillä joka pelipaikka kunnossa. Nokian Krp:n sijoitusta laskee joukkueen epävarma maalivahtitilanne. Classicilla ei myöskään niin vahva nippu kuin viime vuosina on totuttu. Eräviikingit on iskukykyinen ja hyvin valmennettu joukkue, johon uskon.

Samaa mieltä siitä että keskikasti sarjassa tulee olemaan todella tasainen, oikeastaan jopa kaikki playoffpaikat. Spv:tä pidän selvänä suosikkina runkosarjan voittajaksi.
 
Viestejä
255
Spv: Haukkala, Hakanen ja Latvala/Heikkilä

Tiikerit: Lund, Sipilä, Kuisma, paljon muita myös.

Eräviikingit: Salmi, Ainoa, Kupela/Laine

Nokian Krp: Rantala, Kovanen, Mattila/Savolainen/Paulaharju

Classic: Laitila, Linden, Talvitie/Jääskeläinen

Tps: Juuti, Ojala, Fälden

Happee: Siekkinen, Pylväläinen, Tuomala

Steelers: Takala, Einiö, Kauppinen/Kurkikangas

Oilers: Kainulainen, Rauhala, Pekari

Lasb: Stenberg, Naskali, Lehto

Sc Hawks: Kuronen, Niinikoski, Puntonen/Pohjanmaa

M-team: Metsikkö, Vuohijoki, Mäkinen

Siinä jotain ajatuksia
 
Viestejä
4,319
Näissä on monesti se, että on täysin eri asia listata parhaat pelaajat ja parhaat jotka pelaa. Esimerkiksi tuolta Tietäjän listaukselta lähtisin väittämään, että siellä on luokkaa "aika monta", jotka pelaavat alle 10 A:n runkosarjapeliä.

Ei se toki sitä tarkoita, että lista sinällään olisi huono.
 
Viestejä
255
Joo Rintala kuuluu ehdottomasti kärkipelaajiin ja kainulainen, Rantala yms eivät varmasti montaa peliä pelaile, mutta listasin kuitenkin😀
 
Viestejä
44
Olipa surkeat kaksi erää Lasbilta tänään. Tietty pelasivat ilman edustuksen vahvistuksia ja NST:llä huppusta myöten kaikki. Jannut jatkavat kumminkin tappiotta reenipelejä, isot plussat myös lappeenrannan pojille hienosta pelistä.
 
Viestejä
4,319
Millainen peli mahtoi olla?
Ervi laukoi monta kertaa rautoihin ja olisi hyvin voinut voittaa. Oilersin maalilla Kirjonen todella hyvä. Ylipäätään Oilersin maalivahtitilanne näyttää todella lupaavalta, Hellstenhän pelasi pari edellistä peliä loistavasti.

Tekiköhän Jesper Silvonen jotain neljä maalia Oilersille?

Minulla tulee varmasti menemään A ja B poikien SM sekaisin näissä, kun pelaajisto on lähes sama Oilersilla.
 

yyz

Viestejä
269
Ervi laukoi monta kertaa rautoihin ja olisi hyvin voinut voittaa. Oilersin maalilla Kirjonen todella hyvä.
Jep, hyvä tempoinen ja viihdyttävä peli, jossa hieman paremmalla tuurilla ja viimeistelyllä numerot olisivat voineet olla tasaisemmat.
Kirjonen pelasi hyvin ja muutenkin Oilersin nuoret pelasivat ihailtavan ennakkoluulottomasti ja rohkeasti. Jos jatkavat samalla tavalla, tulevat varmasti yllättämään monet ensi kaudella.
ErVistä näki, että kyseessä kauden eka varsinainen harkkapeli ja yhteispeli hieman hakusessa varsinkin puolustajien ja hyökkääjien suhteen.
 
Viestejä
554
Ervi laukoi monta kertaa rautoihin ja olisi hyvin voinut voittaa. Oilersin maalilla Kirjonen todella hyvä. Ylipäätään Oilersin maalivahtitilanne näyttää todella lupaavalta, Hellstenhän pelasi pari edellistä peliä loistavasti.
Viittaatko Indians- ja Tiikerit-peleihin? Sillä Hellsten pelasi niistä ainoastaan Indiansia vastaan, Tiikereitä vastaan taas pelasi Fougstedt. Mutta sehän tekee Oilers NGAB:n maalivahtitilanteesta vain vielä paremman, että loistavia maalivahteja on kolme.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
4,319
Jos viittaat Hellstenin parilla edellisellä loistavalla pelillä Indians- ja Tiikerit-peleihin, niin Tiikereitä vastaan maalissa pelasi Fougstedt. Mutta sehän tekee Oilers NGAB:n maalivahtitilanteesta vain vielä paremman, että loistavia maalivahteja on kolme.
Niin joo Fougstedt pelasi hyvin myös. Hellstenhän pelasi nollan Indiansia vastaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös