Pääkallo.fi

B-Junioreiden Eliittisarja (Länsirannikko & Sisä-Suomi)

Mutta on jokseenkin huonot lähtökohdat verrata täyttä 01 joukkuetta LeKiä Steelersiin joka on 02 painotteinen aina aluesarjoja tahkonut joukkue...
Samaa sarjaa he kuitenkin pelaavat ja B juniori sarja koostuu 01 ja 02 syntyneistä, joten ei tämä mitenkää epäreilua ole. Mutta eihän LeKi edes kuulu sarjaa kovimpiin joukkueisiin. Pienemmät joukkueet voitetaan, mutta muuten kyllä joukkue kaatuu omaan sekoiluunsa.
 
Täällä on taas ollut vilkasta keskustelua.
Viikonloppuna en viitsinyt lähteä katsomaan pelejä liian kovan pakkasen johdosta, tulokset kävin läpi tulospalvelusta. O2 otti pisteet kotiin vaikka leki laittoi yllättävän hyvin vastaan. Turku täydet pisteet.
ilveksellä yllättävän vaikeaa. Samoin Classic . Positiivinen yllätys karhut.
 
Lisäyksenä vielä että eilisessä turku vs o2 pelissä nähtiin molemmilta erinomaista puollustus ja maalivahtipeliä. Etenkin Nikula piti ajottain turkua yksin pelissä mukana.
 
Asiahan on ihan selvä että o2 ja turku ovat kaikkia muita sarjan joukkueita parempia. Turulla on yksi nukahdus sarjan alkupäässä mutta tämä tuskin tulee toistumaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.