Pääkallo.fi

B-poikien 1-divisioona

Viikonlopun pelien tulokset selkeytti divarin yläpäätä. Josba ilmoittautui selkeellä granivoitollaan suoraksi jatkoonmenijäksi. Lisäksi viimeinen pudotuspelipaikka nyt näyttää olevan M-Teamin tai Happee/Urhon. Heillä seuraava peli keskinäinen Äänekoskella, mutta sen tuloksesta huolimatta molempien joukkueiden oma tekeminen ratkaisee jatkopaikan. Muiden viivan alapuolisten joukkueiden jatkopelit ovat jo lähinnä teorettiset.
juuri näin,mut ketää ei voi vielä sulkee pois 6:sta sijasta..jos sinne haluu ni pitää tehä kaikkensa💪
 
M-team vai happee/urho pleijareihin? Itse uskon happee/urhoon mikäli saavat kutakuinki täyttä rosteria liikkeelle.
niinku totesin tossa ylempänä,ni kaikki on vielä auki ton 6:nen sijan suhtee,mut eiköhä se näytä muutaman pelin jälkee,et kuka menee ja kuka jää,ja toivottavasti pelaajat saa sen tehdä keskenään😊
 
Tykkää tästä: Mala
Viestejä
14
Viritellään striimiä Happee/Urho vs. M-Team peliin, niin mikä kännykkäverkko toimii parhaiten Äänekosken lukion salissa? Toimiiko DNA kunnolla 4G vai pitääkö olla joku muu?
 
Viestejä
25
Tänään vikasta pleijaripaikasta taistelevat happee/urho ja m-team pelaavat vastakkain. Onko tulosveikkauksia? Itse veikkaan happeen voittavat 8-5.
 
Viestejä
14
Tänään vikasta pleijaripaikasta taistelevat happee/urho ja m-team pelaavat vastakkain...
Arska tykittää striimiä Tiimin youtubeen --> jekkuzzz klo 18:25 alkaen ja erätauot pois, jotta laitteet ei kuumene liikaa. Tänään varusteena wanha Samsung J5 ja DNA super prepaid Velbon Videomate tripodilla. Kuvauspaikka Äänekosken stagelta toisen maalin takaa. Jos pätkii, niin uusi striimi löytyy aina kanavasivulta. Varmaan ihan parasta ohjelmaa tänään.
 
Ja vieläpä ilman Ville Volotinia! Voisiko joku kertoa, onko Volotin loukissa vai onko hän siirtynyt johonkin muuhun seuraan? En ole nimittäin vähään aikaan nähnyt häntä M-Teamin kokoonpanossa.
M-Teamilta kova viikonloppu tosiaan. M-Team ei ole ehkä yksilöiltään niin kova joukkue, mutta heidän puolustuksestaan löytyy tasokkaita pelaajia, kuten kapteeni Luoma sekä Säppi, jotka pystyvät parhaimmillaan pysäyttämään lähes kenet tahansa.
 
M-Teamilta kova viikonloppu tosiaan. M-Team ei ole ehkä yksilöiltään niin kova joukkue, mutta heidän puolustuksestaan löytyy tasokkaita pelaajia, kuten kapteeni Luoma sekä Säppi, jotka pystyvät parhaimmillaan pysäyttämään lähes kenet tahansa.
Jotain kait Tiimissä tehdään oikein, kun päästettyjä maaleja on sarjan toiseksi vähiten.👍 Vastaavasti tehtyjä maaleja ovat tehneet kolmanneksi vähiten 👎
 
Mitäs olette mieltä onko pudotuspelikarsintojen 1vaiheen voittajasta MINKÄÄNlaista vastusta LasB/Scu:lle? Itse vekkkaan, että O2 ja HIFK ovat ainoat, jotka tälläiseen jymypaukkuun kykenee. Jos hekään
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.