Pääkallo.fi

B-poikien 1-divisioona

Viestejä
13
Sarjakärki kuuden ensimmäisen osalta ei varmaankaan enää muutu, joten LaSB/SCU ja Josba suoraan jatkoon ja 3-6 sijat pysynevät järjestyksessä LNM, GrIFK, SB Welhot ja M-Team. Alakerran kannattaa vielä yrittää saada kevään seuraranking pisteitä, niin ensiviikonlopun kierrokselle jää edelleen panoksia. LaSB/SCU:n varma suorittaminen varmaan tuo toisella viikonlopulla voiton aluesarjanousijasta, mutta Josba saa vastaansa kaksi tulikuumaa matsia voittaneen joukkueen 3-6 karsinnasta. Turha arvailla miten käy, mutta divarin kärkikahinat tulevat olemaan ennennäkemättömän mielenkiintoiset ja SM-sarjan 7-8 puntit pitäisi jo tutista nousuyllättäjien suorituskyvystä.
 
Jos ja kun GrFIKin pojat pitävät päät kylmänä ja keskittyvät pelaamaan, niin M-Team tulee saamaan kyytiä lukemin 8-3. LNM puolestaan voittaa Welhot lukemin 9-7. Sunnuntain ottelusta LNM-GrIFK tulee tiukka, mutta niittomiehet siirtyvät kesälaitumille häviten taiston lukemin 5-7, joista vika tyhjiin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.