Pääkallo.fi

B-poikien 1-divisioona

Viestejä
17
Niin kauan kuin nämä foorumit ovat paikkoja...
Luonnollisesti tulee alaikä tai lestadiolaisuus mieleen, kun lankee trollin provoon. Tietenkin ylläpito voisi siivota noinkin ilmeiset tapaukset pois keskustelun laadun kärsimättä, vaikka pöhinä tietenkin vähenee sensuurin kasvaessa. Etikettiasiat ei kuulu tähän lankaan, niin eilisessä Nokian KrP - M-team matsissa ihmetytti lähinnä Nokian 12+1 rosteri. Onhan tuollainen ihan sääntöjen mukaista, mutta harvoin täyspitkää matsia voi lähteä voittamaan kahden ketjun juoksuvoimalla. Tiimi tietenkin meni taas odottelemaan, että matsi voitetaan ja pelin laatu oli aavistuksen pettymys, vaikka olihan tiimilläkin poissa pari, joka olisi viihtynyt mainosti tuossa aktiivisuudessa.
 
Tiimin B-junnuissa pelaava #97 Lindholm Jr ilmeisesti jotain sukua ErVin liigamiehissä pelaavalle Joonatan Lindholmille. Tehoista päätellen Lindholm Jr on saanut opetusta kotona maalintekoon ja kuuluu ehdottomasti tiimin vaarallisimpiin pelaajiin...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.