Pääkallo.fi

B-poikien 1-divisioona

Kerran viikossa palaan lukemaan näitä juniorikeskusteluita fiksun ja mielekkään keskustelun toivossa, mutta joka ikinen kerta törmään samaan pettymykseen. Ei ole muita kuin pettyneiden hävinneiden joukkueiden pelaajia (kyllä, 15 -kesäiset tunnistaa aika helposti kirjoituksista) ja säbä-isiä avautumassa siitä kuinka perseestä vastustajajoukkue on ja väärä joukkue voitti ja tuomarit oli farssi. Huoh. Kaiken huippu tuo landepaukuiksi haukkuminen jos on jostain muualta kuin Kehä III ulkopuolelta, mahtavaa verbaalista akrobatiaa!

Niin kauan kuin nämä foorumit ovat paikkoja murrosikäisten poikasten pahan olon purkamiselle anonyymina, ei tämä keskustelu tästä varmaan paremmaksi voi mennä. Tämä menkööt väliaikaisena palautteena sekä näille avautujille, että foorumin ylläpitäjille. Täytyy jossain vaiheessa raapustaa ylläpidolle virallinen palaute, joka varmasti tavoittaa asian korjaamiseen kykenevät henkilöt. Vahva toiveeni olisi, että nämä foorumit tulevat joskus olemaan paremmalla tasolla keskustelun hedelmällisyyden suhteen.
Kaikki ovat tervetulleita keskustelemaan, kunhan keskustelu pysyy asiallisena ja palstan sääntöjen puitteissa - on ikää sitten 15, 35 tai 75. Välillä täällä junnukeskusteluissa on lähtenyt lapasesta ja silloin ylläpito on joutunut poistamaan viestejä ja jopa kokonaan tunnuksiakin.

Kuitenkin junnusalibandyn kohdalla sitä seuraavat pelaajat itse, heidän perheensä, seurojen väki... ja sitten varmaan lasketaankin kiinnostuneita määrässä, mihin riittävät ylläpidon käsien sormet. Jos siis pelaajat ja vanhemmat rajattaisiin junnukeskusteluista ulos, ei mitään keskustelua olisi olemassakaan.

On ihan normaalia ja oletettavaa, että 15-vuotiaiden keskustelutapa ja -tottumukset ovat erilaiset kuin vanhemmilla. Kuitenkin kun tässä on erilaisia foorumeita seurattu 20+ vuotta netissä, monesta 15-vuotiaana hieman kärkevästä nimimerkistä on kasvanut vuosien varrella eri foorumeiden kantavia voimia.

Toivotaan siis, että junnukeskusteluihin osallistuu mahdollisimman moni lajissa mukana oleva, keskustelu pysyy asiallisena ja toivottavasti vielä entisestään aktivoituu. Ja varmasti monesta nyt keskusteluun osallistuvasta nuoresta on iloa Pääkallon foorumilla vielä pitkään.

Ja kyllä, ylläpidonkaan mielestä ihan kaikki viestit junnuketjuissa eivät ole aina niin tasokkaita tai laadukkaita kuin olisi suotavaa, mutta se annettakoon kaikille anteeksi. Ei sinne sekaan aina välttämättä tee mieli kirjoittaa pitkää analyysia, mutta mitään dosenttien tieteellistä debaattia näistä ei varmasti koskaan kehity.

Intohimoisen salibandykeskustelun puolesta,
Matti
 
Viestejä
13
Niin kauan kuin nämä foorumit ovat paikkoja...
Luonnollisesti tulee alaikä tai lestadiolaisuus mieleen, kun lankee trollin provoon. Tietenkin ylläpito voisi siivota noinkin ilmeiset tapaukset pois keskustelun laadun kärsimättä, vaikka pöhinä tietenkin vähenee sensuurin kasvaessa. Etikettiasiat ei kuulu tähän lankaan, niin eilisessä Nokian KrP - M-team matsissa ihmetytti lähinnä Nokian 12+1 rosteri. Onhan tuollainen ihan sääntöjen mukaista, mutta harvoin täyspitkää matsia voi lähteä voittamaan kahden ketjun juoksuvoimalla. Tiimi tietenkin meni taas odottelemaan, että matsi voitetaan ja pelin laatu oli aavistuksen pettymys, vaikka olihan tiimilläkin poissa pari, joka olisi viihtynyt mainosti tuossa aktiivisuudessa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.