Pääkallo.fi

B-poikien SM-Sarja 2019-2020

Viestejä
86
Joo, jos Oilersin edarin kokoonpanosta voi vetää johtopäätöksiä... Oilersilla parhaat pelurit Eerikkilässä ja tosi hyvä niin. Mielenkiintoinen peli luultavasti tulossa. Mahtaako näkyä livenä, muuta kun paikan päältä...
 
Viestejä
4,333
Joo, jos Oilersin edarin kokoonpanosta voi vetää johtopäätöksiä... Oilersilla parhaat pelurit Eerikkilässä ja tosi hyvä niin. Mielenkiintoinen peli luultavasti tulossa. Mahtaako näkyä livenä, muuta kun paikan päältä...
Oilersillahan on edustuksen peli samaan aikaan Steelersiä vastaan ja siellä ei ole ainuttakaan B-ikäistä.
 
Viestejä
4,333
Varsin hyvä viikko Oilersilta tuloksellisesti. Kolme ottelua, yksikään vastustaja ei pystynyt tekemään maalia avauserässä Oilersia vastaan, O2 ja Classic jäivät kahteen maaliin ja TPS:kin teki toisen maalinsa pelin käytännössä jo ratkettua (2-8 56:32).

Oilersilta myös puuttui pelaajia mm. Heinonen, Vartiainen ja Sjöblom. Näistä huolimatta positiivisinta Tepsiä vastaan oli se, että Jesper Silvonen jäi nollille, sillä jos onnistutaan tekemään yhdeksän maalia ilman, että se vaatii Silvosen huippupeliä, niin se on joukkueelle todella iso voimavara. Classicia vastaanhan Silvonen oli Silvonen ja teki käytännössä ihan mitä tahtoi kentällä.

Myös maalivahdit onnistuivat todella hyvin viikolla, Fougstedt pelasi hyvän O2-pelin ja lisäksi 55 minuuttia TPS:ää vastaan oli loistava. Hellsten oli puolestaan minulle positiivisin yllätys Classicia vastaan.

Tästä on hyvä jatkaa Hawks-peliin!
 
Viestejä
86
No, se Classic-Oilers peli taisi mennä pitkälti, niin kuin ennustin...ykköskenttä voitti toisen ykköskentän ja pisteet Oilersille. Pelillisesti Classic oli mielestäni samalla tasolla, mutta maalit ratkaisee. No Arton kommentti, että numero 71 olisi tehnyt kentällä mitä halusi, ei kyllä pidä yhtään paikkaansa. Oikeasti pisteitä hän teki normaaliin tapaan (kolmannessa maalissa ei edes koskenut palloon, sai syöttöpisteen) ja niillä pelit voitetaan, huippu viimeistelijä! Classicilta piste nikkarit ne vaan tuntuu puuttuvan... tuntuu, että valmennukselle riittää, kun tekee heikompia joukkueita vastaa pisteitä ja on pistepörssissä korkealla, sillä saa peliaikaa ja kentällisiä ei rikota varsinkaan 03 poikien kohdalla. Nyt alan hieman ymmärtämään, kun jossain välissä kerrottiin, että Classicin valmennus pelaa valmentajien pojille... en silti sitä täysin allekirjoita (päävalmentajan poika ei kokoonpanossa). Sitä hieman kyllä ihmettelin, että kun A junnut mukana ja ykkösen oikeassa laidassa pelaa synnynäinen ja hyvä sentteri, miksi hän ei ollut kolmosen keskellä, jossa sentterit vaihtuu lähes joka peliin ja paikalla on laituri... ehkä siellä kolmosessa ei ole samat mahdollisuudet tehdä tehoja... ei tainnut kolmonen päästää maaliakaan viime pelissä mutta, silti...
 
Viestejä
86
Tepsi oli kyllä todella uninen Eerikkilässä ja toivottavasti ei johtunut Westerisestä... puuttuihan siellä muiltakin huippu pelaajia mm. Kauppinen Stealersin ekasta pelistä, Laitila molemmista Classicin peleistä. Kyllä oli Classic saanut viimeistelyn kuntoon. Oilers pelin jälkeen ja otti ne todella tärkeät 3 pistettä. Kyllä on tasainen sarjan 5-10 sijat (3pistettä) ja seuraavaksi 4. sijalla oleva Lasb kohtaa juuri Classicin viikonloppuna. Mielenkiintoinen tilasto, helmikuun 16 päivä Classicilla tulee yhdeksään viimeiseen peliin 8 vieraspeliä täyteen ja runkosarja loppuu viiteen kotipeli putkeen.
 
Viestejä
61
Steelers voitti ErVin :eek:
Onneksi aina löytyy selitykset ja saamme jatkossakin unta.

ErVillä oli haasteita muodossa ja oman pään puolustamisessa, kun eivät antaneet painetta ylhäältä. Puolustuspään kulmiin syntyi isoja tiloja, jotka Steelers onnistui hyödyntämään. Kun Steelers taisi tällä kaudella ensimmäistä kertaa olla lähes kaikkien parhaiden kanssa liikkeellä, niin ykköskenttien maalit meni Hämeenlinnaan 4-0. Sanoisin Ervin kuitenkin olleen kokonaisuutena laadukkaampi joukkueista, mutta maalit lasketaan.

Viikonlopun pelien pohjalta oma veikkaus kauden lopusta menee seuraavasti: Finaalissa Oilers ja ErVi ja Oilers vie paremman fläppitaulun avulla kannun. Tilannetta toki auttaa, että voivat satsata enemmän B:n kuin A:n pleijareihin, kun ErVi miettii osaltaan säilymistä miesten divarissa sekä A:ssä.

Pronssista pelaavat Classic ja TPS, joista himmeimmät mitalit kiinnostavat enemmän Turkulaisia.
 
Viestejä
3
No, ensi viikonloppuna ErVi saa balsamia haavoihinsa, kun he kohtaavat sarjan automaattisen pisteautomaatin Welhot. Jos peliä saisi veikata, niin heittäsin maalieroksi +9, kokoonpanoista huolimatta.
 
Viestejä
4,333
No, ensi viikonloppuna ErVi saa balsamia haavoihinsa, kun he kohtaavat sarjan automaattisen pisteautomaatin Welhot. Jos peliä saisi veikata, niin heittäsin maalieroksi +9, kokoonpanoista huolimatta.
Höpö höpö. Welhot on kuulemma sarjan paras kotijoukkue, niin eiköhän ErVikin poistu sieltä parinkymmenen maalin tappio niskassaan, jos nyt uskaltavat sikakatsomon eteen pelaamaan. Vai mitä, @RaitisTeron perillinen ?
 
Viestejä
5
Mietteitä miksi TPS oli niin vaisu Eerikkilässä?
Itse en katsomossa ollut, ja pidän joukkuetta jopa potentiaalisena mestarina tässä sarjassa.
Ainakin Classikin rosterissa on merkittävä muutos syyskauteen, kun saivat Eerikkilään 4 A-poikaa ja lisäksi vielä kaksi parhaan pään puolustajaa sairastuvalta. Classikin suurimpana ongelmana olen pitänyt nimenomaan puolustamista, mutta neljän B-sarjaan erinomaisen pakin vaikutus joukkueeseen oli viikonloppuna selvästi nähtävissä. TPS pelin ensimmäisessä erässä peli oli vielä näennäisesti tasaista, mutta hyökkäysalueella TPS joutui pysyttelemään laitamilla, kun taas Classic pystyi omissa hyökkäyksissään pelaamaan pallon myös maalintekopaikkoihin. Toisessa erässä peli siirtyi Classikin haltuun ja kolmas erä oli lähinnä yksisuuntainen. Classikin onnistuneen puolustuksen ja maalissa erinomaisesti pelanneen Auvisen lisäksi Tepsin suurin kompastuskivi oli Kilven ykköskenttä ja Kilpi itse. Useasti pakkina A ja B joukkueissa peluutettu Kilpi pelasi Eerikkilässä omasta mielestäni synnynnäisellä pelipaikallaan ja oli joukkueelleen paljon tärkeämpi mitä pelkät pisteet antaa ymmärtää, vaikka siis voitti koko FBA-leirin pistepörssin.

Classikin mitaleihin en usko hyvästä Eerikkilän esityksestä huolimatta, koska A-pelurit oli varmaankin mukana, Laitilaa lukuunottamatta, pelkästään FBA-tapahtuman vuoksi, ja tästä eteenpäin heitä tuskin montaa kertaa B:ssä nähdään, yhdessä ei varmaan kertaakaan. Uskon Classikin kuitenkin parantavan peliään syksyyn verrattuna, koska mukaan palanneet Huhtakallio ja Mansukoski ovat todella tärkeät palaset joukkueen puolustukseen.
 
Viestejä
3
Loppupuolisko kääntynyt runkosarjassa. Haluaisko joku tehdä arvion ketkä tosta tasasesta keskikastista ottaa paikan 8 parhaan joukossa. Ja mitä luulette , riittääkö divarista tulevilla aina puolivälieriin asti.
 
Viestejä
86
Tässä vaiheessa ei oikein voi paljoa sanoa, koska paljon on pelejä vielä jäljellä. Veikkaisin kuitenkin, että jos mitään merkittävää buustia Welhot ei saa aikaan, niin eivät kerkeä 8 joukkoon... lisäksi seuraavista neljästä pelistä vastassa ervi, tps, oilers, vaikeata tulee olemaan. Haukoilla todella tärkeät seuraavat kaksi kotipeliä, koovee ja classic, jos näistä ei voittoja tule, seuraavat kaksi vastusta ervi ja tps vieraissa. Mutta jos klaaraa molemmat (classicin ja kooveen) näyttää paremmalta. Kooveelle taas voitto viikonloppuna haukoista, olisi tosi iso voitto heille. Jos classic voittaa viikonloppuna lasbin, veikkaan että ottavat riittävät pisteet ainakin 8 joukkoon jopa 4 sija tällöin mahdollinen (silloin olisi 6 voittoa viimeisestä 8 pelistä). Joku joukkueista koovee, haukat ja jospa, ei pääse top 8. Top 4 varmoja jatkossa ja top 6 vielä ols ja clasu. Keskinäiset pelit tulevat ratkaisemaan todella paljon ja kahden viikon päästä ollaan jo paljon viisaampia ja mun veikkaukset menneet perinteisesti ihan vihkoon. Veikkaan että divarista spv:llä voi olla mahiksia jatkoon jos pelaavat parhaalla rosterilla.
 
Viestejä
61
Useasti pakkina A ja B joukkueissa peluutettu Kilpi pelasi Eerikkilässä omasta mielestäni synnynnäisellä pelipaikallaan ja oli joukkueelleen paljon tärkeämpi mitä pelkät pisteet antaa ymmärtää, vaikka siis voitti koko FBA-leirin pistepörssin.
Samaa mieltä, että Kilpi erinomainen pelimies, mutta mikä on FBA-leirin pistepörssi? Jos tarkoitat, että oli leirillä pelatussa kahdessa pelissä eniten tehopisteitä tehnyt (4+2), niin en näe pelejä keskenään kovinkaan vertailukelpoisena ja siinä mielessä en lähtisi moista titteliä antamaan. Esim Ahola pelasi ainoastaan Spv-Karhut pelissä nakutellen 3+3.
 
Viestejä
86
Samaa mieltä, että Kilpi erinomainen pelimies, mutta mikä on FBA-leirin pistepörssi? Jos tarkoitat, että oli leirillä pelatussa kahdessa pelissä eniten tehopisteitä tehnyt (4+2), niin en näe pelejä keskenään kovinkaan vertailukelpoisena ja siinä mielessä en lähtisi moista titteliä antamaan. Esim Ahola pelasi ainoastaan Spv-Karhut pelissä nakutellen 3+3.
Sen verran täytyy ottaa kantaa tähän kommentiin, joo, tässä puhutaan tehopisteistä, mutta… Ensiksi Karhut pelaavat B:n divaria ja classicilla oli vastassaan SM-sarjan top 2 ja 3 sijoilla olevat joukkueet. Toiseksi Ahola on ainakin vielä tässä vaiheessa pääosin pisteiden tekijä, joita hän kyllä sarjassa, kuin sarjassa tahkoaa hirmu vauhdilla. Kilvestä kun puhutaan, hänen parhaat avunsa ei mielestäni ole pisteet, vaan kokonaisvaltainen pelityyli (pelaa huippu tasolla pakkina tai hyökkääjänä), jossa hän on eittämättä tällä hetkellä Suomen paras 01 ja 02 ikäluokan pelaaja, jopa 00... silti hän on paukuttanut A&B Sm sarjassa keskimäärin pari pistettä / peli. Ahola on kehittynyt valtavasti ja uskon hänen olevan, jopa U19 MM-kisoissakin ja voivat vaikka pelata samassa kentässäkin... ainakin tulevina vuosina. Tässä tilanteessa on erittäin hyvä asia, että molemmat pojat ovat täysin erityyppisiä huippu pelaajia, eivätkä tällöin syö toistensa ominaisuuksia, jos joskus samassa joukkueessa tai kentässä pelaisivat.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös