Pääkallo.fi

B-poikien SM-sarja 2020-2021

Viestejä
60
Valtakunnallisten sarjojen striimauksien tietoja ja yhteystietoja kerätään taas. Muistuttakaa joukkueitanne joko ilmoittautua mukaan B live channelille tai ilmoittaa vaihtoehtoinen striimaus alusta. Vasta 5/24 joukkuetta ilmoittanut aikeensa.
(y) Kuka / mikä taho tätä muuten koordinoi eli mihin näitä ilmoittautumisia kerätään?
 
Viestejä
18
Tätä hommaa koordinoi edelleen sama poppoo joka kanavan aloitti. Yhteystietoja en ala tässä julkisesti jakamaan (jokainen jakakoot omansa jos haluaa). Yksityisviestillä saa detaljimpaa tietoa jos haluaa.
 
Viestejä
33
Mistä löytyy kovimmat kuudennet kenttäpelaajat aka yleisöt?? Etelässä ainakin muutamassa hallissa varmasti meteliä... Mites muualla?
 
Viestejä
8,108
Mistä löytyy kovimmat kuudennet kenttäpelaajat aka yleisöt?? Etelässä ainakin muutamassa hallissa varmasti meteliä... Mites muualla?

Tätä on vaikea sanoa vielä tässä vaiheessa. Katsellaan kun ollaan pari kierrosta pelattu. Aika monessa paikassa nuo syystä tai toisesta ovat kuitenkin nimenomaan jonkun tietyn pelaajan vuoksi siellä, esimerkiksi joku henkilökohtainen kaveri tai oma poika tai muu sukulainen. Tätä kautta kun nyt tulee esim. 04-ikäluokka tähän ja ennenkaikkea 02-ikäluokka jää pois, niin se väki saattaa vaihtua aika paljonkin. Valtava arvostukseni toki heille, joille sillä mitkä ikäluokat siellä on, ei ole mitään merkitystä, vaan katsomossa ollaan kannustamassa silti.

Tosin jos viime kautta muistetaan, niin Welhoilla on kuulemma aivan ylivoimaisesti paras.Tässä suht. kova rytmiryhmä. Tosin tullee tukemaan Tepsin salibandyn B-junnuja vasta välierävaiheesta eteenpäin.Näitä "Kyl me sit kauden viimeiseen peliin tullaan, jos mestaruus on varma"-porukoita löytyy varmasti kaikilta. Arvonsa heilläkin, mutta minusta heitä ei pidä mennä sotkemaan niihin ryhmiin, jotka ovat joukkueen mukana kauden alusta asti.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
10
Kuudennista kenttäpelaajista voidaan siirtyä itse pelaajiin. Olisiko jollain heittää listaa joukkueen mielenkiintoisimmista pelaajista joita seurata tai parhaimmista pelaajista/mokeista.
 
Viestejä
815
Näitä "Kyl me sit kauden viimeiseen peliin tullaan, jos mestaruus on varma"-porukoita löytyy varmasti kaikilta. Arvonsa heilläkin, mutta minusta heitä ei pidä mennä sotkemaan niihin ryhmiin, jotka ovat joukkueen mukana kauden alusta asti.

TPS-kannattajat eivät ole mitään glory huntereita. Talvella vaan lätkä ajaa ohitse salibandyn junnupeleistä. Voit tutustua toimintaan tarkemmin nettisivuilta
 
Viestejä
8,108
TPS-kannattajat eivät ole mitään glory huntereita. Talvella vaan lätkä ajaa ohitse salibandyn junnupeleistä. Voit tutustua toimintaan tarkemmin nettisivuilta

No, täytyypä kiinnittää huomiota otteluohjelmiin kauden aikana, katsotaan miltä näyttää. Seuraavan kerran menen Turkuun nyt lauantaina.
 
Viestejä
8,108
Tervetuloa! Mikäli haluat viipyä Turussa kauemmin, niin klo 18.30 alkaa samalla areenalla naisten liigamatsi TPS - SB Pro.

Eipä ole tullut katsottua muita kuin Oilersin pelejä kuin korkeintaan vahingossa.
 
Viestejä
20
Vanhempien vaikutusmahdollisuus. Siinähän se tuli, ytimekkäästi

. Poika pelannut sen yli kymmennen vuotta ja joo, valmentaja tekee päätökset mutta NYT ensimmäistä kertaa oikeasti: keitä nää on nää vanhemmat jotka tekee päätöksiä 17vn puolesta, ja jopa kuuluvasti lapsensa päälle puhuen, ja tämän jyräten? Oikeasti? Olen nähnyt kaikenlaisia vanhempia, osallistuvia ja vähemmän, mutta nyt ensimmäistä kertaa törmään siihen että a) vanhemmat päättää, osin valmentajan mielipidettä vastaan, ja sen mukaan mennään ja b) lapset hyväksyy, vaikka ei todella tarvitsisi, mukisematta sen mistä vanhemmat valittaa? Tää on LAPSEN harrastus, jossa vanhempi saa elää mukana, ja toki, jos lasta ns sorretaan, tottakai elää mukana, mutta. Vanhemmat voi kuitenkin etsiä itselleen oman pätemisen kohteen, ja jättää tän säbän tukemiseeen.
 
Viestejä
158
Tietääkö joku milloin koko otteluohjelma on tarkoitus julkaista? Itse en liiton sivuilta löytänyt päivämääriä tai muutakaan siihen viittaavaa.
 
Viestejä
788
Tänään on Oilersilla tiukka paikka Tiikereitä vastaan, kun rosteri on todella kapea. Kokoonpanossa on vain 13 kenttäpelaajaa, joista kolme on C1-jengistä. Mikä lie pitää pelaajat poissa pelistä? Nollakolmosia mukana vain 1 kentällä ja veska....
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös