Pääkallo.fi

B-poikien SM-sarja 2020-2021

Viestejä
412
Oli classic tänään kyllä parempi. Mutta valitettavasti tuomarilta jäi viheltämättä niin selkeä jäähyn arvoinen rike keskialueella ajassa 56.30. Siihen oilers YV ja peli olis ollu selvä. Ehkä?
 
Viestejä
759
Edelleen ihmettelen, mihin katosi yli 20 pelaajan Ng04 ja mihin se ylivoimaisesti C1 mestaruuden voittanut Ng03 haihtui.

Keväällä valmennusjohto piti rimaa korkealla ja jakeli jatkolappuja vain osalle Ng04:n pelaajista, ja sitten kesän alussa pyyteli samoja pelaajia takaisin. Eipä tainnut toimia tuo taktiikka. Noh, Akatemialla on nyt divaritason jengi ja etelän eliittisarja vaikuttaa kokonaisuutena erittäin laadukkaalta. Harmi ettei sieltä pääse tason mittaukseen valtakunnallisten sarjojen jengien kanssa keväällä.

Oilersin nollavitosilta ei mitään pois, hienosti ovat hommansa hoitaneet ja saavat hyvää kokemusta.

Parina viime vuotena Oilers vaikuttaisi epäonnistuneen pelaajien sitouttamisessa isojen junnujen edustusjoukkueisiin, kun karusti karkaavat äijät muihin maisemiin yläkoulun jälkeen. Saa nähdä jatkuuko sama homma ensi keväänä.
 
Viestejä
44
Karhuilla jo 12 voittoa putkeen esikarsinnat ja karsinnat mukaan lukien. Tänään kaatui Happee ilman Aholaa ja joukkueen kapteenia Aroa. Ei huano!
 
Viestejä
44
Perus striimi youtube kanavalle lähtee kännykällä Streamlabs apin kautta ilman tuhatta tilaajaa. Kulut noin 100 euroa, jos keltasn joukkueesta ei löydy kolmijalkaa valmiiksi.
 
Viestejä
13
Jos striimi on maksullinen, reklamoi. Jos ilmainen, tarjoudu tekemään parempaa, kustanna laitteet ja netti. Jos et ole tähän valmis, ole kiitollinen siitä että joku muu edes yrittää.
Kiitollisia tässä ollaan kaikista striimeistä? Mutta paljoa se ei vaadi jos haluaa katselu kelpoisen striimin värkätä.
 
Viestejä
18
Luulisin että nämä striimien 100eur kulujen laskijat ei ole striimitilannetta tarkemmin tutkineet.
Joo, voit vetästä kännykällä lainakolmijalalla matsin tai pari. Mutta jos tähän oikeasti panostetaan ja laitetaan kellot, tulostaulut, grafiikat jne. Ja panostetaan vielä kuvan laatuun niin siinä on äkkiä monta saturaista hurahtanut kuvaajaan lompakosta ulos.

Hihavakiolla hieman kuluestimaattia kamerasetupista:
Kamera 300eur (käytettynä ehkä tohon hintaan, harrastuneet käyttävät enemmän €€).
Videokolmijalka 150eur
Kaapelit sun muut kilkkeet 50eur
Nettiyhteys 20eur/kk
Routteri 100eur
Jatkojohtoa ja/tai lisäakkua 50eur
PC, minimi 500eur
HDMI kaappari 100eur
Aika joka hommaan käytetään 0eur/h

Muistamisen arvoista on myös se, että vaikka kaikki ylläolevat löytyisi valmiina niin joskus niistä kilkkeistä on rahaa joku maksanut.
Lisäksi hallit ovat hyvin erilaisia palvelujen suhteen, joistain löytyy nopea netti valmiina ja joistakin faradayn häkeistä et saa bittejä ulos ilman ulos asennettavaa antennia.

Noista absoluuttisista numeroista voi olla montaa mieltä, mutta tuossa olisi about minimipaketti jos aloittaa homman nollasta kamerasetupilla. Pointtini on se, että satasella hommaa ei tehdä.
Kännystriimauksessakin alkaa muutaman matsin jälkeen nyppimään se, että oma käyttökännykkä on kolmijalassa kiinnin joten äkkiä hankkii toisen kännyn tai pädin striimaushommiin. Ja mitään ihan vanhaa pskaa ei tähän voi ottaa, näkyy laadussa heti.

Näistä striimeistä on jostain kumman syystä tullut sellainen palvelu jota kaikki odottavat tehtäväksi huippu laadulla ilmaiseksi... Striimaajan lompakosta se laatu maksetaan suurimmassa osassa tapauksia. Striimaus on täysin vapaaehtoinen joukkueen tuottama palvelu jota ei liitto tai muu instanssi vaadi edes A-poikien tasolla (A-pojissa video tosin tulee toimittaa liiton palveluun).
 
Viestejä
10
Mitkä joukkueet ovat yllättäneet? Mitkä taas ovat pelannut riman alle? Keiltä odotatte nousua? Haluaisiko joku/jotkut listata omia mielipiteitä.
 
Viestejä
10
Ja toisena kysymyksenä ketkä pelaajat ja maalivahdit ovat liekeissä/onnistuneet hyvin? Keitä taas on mielenkiintoista seurata jatkossa? Top-lista?
 
Viestejä
7,194
Oilers - LASB pelissä lähetyksen kanssa ongelmia, jotka ovat tiedossa hallin päässä, mutta ei ole tietoa, missä vika.
 
Viestejä
341
Mitkä joukkueet ovat yllättäneet? Mitkä taas ovat pelannut riman alle? Keiltä odotatte nousua? Haluaisiko joku/jotkut listata omia mielipiteitä.
Montaa peliä ei vielä olla nähty, mutta jos Hatsinan paikka sarjassa unohdetaan niin ehkä Karhut ovat pelanneet yli odotusten, samoin Oilers siihen nähden paljonko poikia putosi riveistä.
Alisuorittajia ei vielä ole, TPS vasta 2 peliä takana esimerkiksi, ihan liian vähän että voisi jotain teelehtien asennosta tulkita.
 
Viestejä
10
Eilen nähtiin vauhdikas Hatsina Tiikerit ottelu. Hatsina oli vielä hyvinkin vahvoilla 3 erän alkuun asti, mutta sitten tapahtui odotettu sulaminen.
Tänään saamme seurata kaksi ottelua steelers-happee ja bb-tps. Odotan loppu lukemiksi 4-9 ja 2-7.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös