Pääkallo.fi

B-poikien valtakunnalliset 20-21

Viestejä
31
Kyllä, juuri näin. Vaikka joku argumentoi jo aiemmin, että esikarsinta olisi SM-karsintaa kun SM:äänhän siinä on tavoite, niin tämä on asianlaita vain ajatuksellisesti ja puhekielessä. "Juridisesti" nämä ovat kaksi eri tapahtumaa. Esikarsinnassa karsitaan pääsystä SM-karsintoihin.
Aiempina vuosinakin on nähty esikarsinnoissa kokoonpanoissa pelaajia seuran ykkösjoukkueista, jotka ovat jo päässeet varsinaiseen SM-karsintaan. Tänäkin vuonna nähtäneen vastaavia. Ainakin TPS:llä on mahdollisuus avustaa akatemiakin esikarsinoista läpi valtakunnallisiin SM-pelaajien avulla.
Kysyin asian liitosta ja sain kirjallisen vastauksen, että esikarsinnat ovat SM-karsintoja. Eli saman seuran joukkueessa esikarsintoja pelaava ei voi olla saman seuran eri joukkueessa SM-karsinnoissa.
 
Viestejä
31
Onnistuuko liittää tuo liiton vastaus tänne?
”48§ A-C junioripelaajan edustusoikeus
B-, C1- ja C2-poikien sekä A-, B- ja C- tyttöjen SM-karsinnoissa pelaaja saa pelata vain yhdessä joukkueessa kussakin ikäluokassa SM-karsinnassa.

B-junioreissa esikarsinnat ovat osa SM-karsintaa ja yllä oleva sääntöpykälä koskee myös esikarsintoihin osallistuvien joukkueiden pelaajia.”
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös