Pääkallo.fi

B-poikien valtakunnalliset 20-21

Viestejä
14
Tosiaan jos ottelut päättyvät näin (minä nyt otan tuon 12-0 oletusmaaleiksi):
Oilers NG Josba 0 12
Indians SPV 0 12
Josba ÅIF 12 0
SPV Hatsina 12 0
ÅIF Indians 0 12
Hatsina Oilers NG 12 0

niin silloin Oilers-SPV-Josba ovat seitsemässä pisteessä kaikki, ja keskinäisten taulukko näyttää tältä:
Josba 3p (tasapeli SPV:tä vastaan, Oilers-voitto)
Oilers 2p (tappio Josballe, SPV-voitto=
SPV 1p (tappio Oilersille, tasapeli Josbaa vastaan)
niin SPV menee jatkokarsintoihin. Tässä oleellisena siis se, että tasoissa on yli kaksi joukkuetta -> Josba-SPV rankkarikisa on merkityksetön.Koska ÅIF-Indians pelaa vielä vastakkain, niin on mahdotonta, että _kumpikin_ nousisi viiteen pisteeseen ts. Oilers/Hatsina -kaksikosta ohi ts. Oilers ja Hatsina ovat varmistaneet jo paikkansa neljän joukossa. Vaikka otettaisiin keskinäisten taulukkokin mukaan, niin ÅIF on jo hävinnyt sekä Hatsinalle että Oilersille ja Indianskin saanut näitä kahta vastaan vain pisteen. En myöskään löytänyt tuloskombinaatiota, jolla Indians tai ÅIF nousisi kahden parhaan joukkoon.

Kuuteen pisteeseen voi päätyä neljä joukkuetta.

Jos pelit näin menisivät niin eikös se olisi 7 pisteen tasuri Hatsinan, SPV:n ja Josban kesken? Oilers jäisi 5 pisteeseen (nyt 5 pisteessä eikä yhtään pistettä saisi lisää).
 
Viestejä
9
Mikä on kun Heimo ei saa Derbyä julkaistuksi? "Unohtuiko" peli kuvata vai onko vaan teknisiä ongelmia? Kaikki muut pelit kuitenkin hienosti ja hyvällä laadulla striimattu joten pisteet siitä.
 
Viestejä
73
Karhut peli päättyi VM:aan ja OLS peli oli vielä tasan 30s ennen pelin loppua. Kumpikin noista kahdesta pelistä olisi voinut kääntyä kummalle joukkueelle tahansa, joten ei tässä voine sanoa, että oliko huono vai vastustaja parempi. Classicin pelissä ehkä hieman havaittavissa hermostuneisuutta, jolloin pojat alkoi pelata yksin, syötöt eivät napsahtanut lapaan ja Classicille ominainen pelityyli oli ajoittain täysin hukassa. Esimerkiksi Karhut peli oli Classicin hallinnassa, kunnes Karhut kavensi 4-2, jonka jälkeen pakka hajosi ihan täysin.
Joo juurikin näin. Hiukan paremmalla onnella Classicin tilanne voisi olla selvästi parempi. Tasokkaita ja tasaisia mittelöitä oli nuo molemmat pelit!
 
Viestejä
4,400
Jos pelit näin menisivät niin eikös se olisi 7 pisteen tasuri Hatsinan, SPV:n ja Josban kesken? Oilers jäisi 5 pisteeseen (nyt 5 pisteessä eikä yhtään pistettä saisi lisää).
Niin olisikin. Kyllä se sitten taitaa SPV:lle kaikissa tapauksissa riittää, että päätyvät 7 pisteeseen. Oilersille se 7 pistettä ei taida riittää ihan joka tapauksessa.
 
Viestejä
18
Ylipäätään ensikierrokselle voisivat kaikki järjestäjät toteuttaa striimauksen ja ilmoittaa kanavan etukäteen
Varmasti kaikki tekee parhaansa tässäkin asiassa. Ei niitä striimejä kukaan halua tyhjille "nettikatsomoille" kuvata. Muistuttaisin kuitenkin siitä, että tämä on joukkueiden vapaaehtoisesti tekemää työtä ja liitto ei ole vaatinut/pyytänyt/ohjeistanut asiaa mitenkään. Hommaa tehdään usein omilla vehkeillä ilman mitään korvausta. Joten jos ei palvelun taso kelpaa niin tervetuloa vaan hommiin. Lisäksi jos stiimausplatform kaatu alta pois niin ei siinä ensimmäisenä varmaan kuvaajalle tule mieleen pääkalloon ilmoitella missä hommat jatkuu. Äkkiä vaan uusi putki auki ja bittejä nettiin. Vielä sen verran, että virallista kanavaa striimikeskusteluihin ei ole, joten äkkimuutokset varmasti kommunikoidaan, mutta saako kaikki tiedon. ei varmasti.
B ikäluokassa on käytössä jo 2003 syntyneiden C2 ikäluokasta lähtien toiminut yhteisviritelmä YT kanava jossa on edelleen joukkueita mukana. Sinne ainakin itse toivoisin SM- ja divarijoukkueiden matsejaan striimaavan. Mutta monestakin syystä on tapahtunut hajoamista eri suuntiin. On omia kanavia, seurojen ohjeistusta, kaupallisia ratkaisuja jne.

EA:lta tulee striimi youtubeen seuraavalta kierrokselta, jos muutoksia niin ilmoitellaan joukkueiden kuvaajien WA:ssa ja täällä.
 
Viestejä
131
Mitä mieltä Classicin esityksistä. Oliko clasu huono vai vastustajat hyviä?
Itse odotin, että Classic putsaa pöydän ja toinen paikka jää OLS ja Karhut ratkaistavaksi. Nyt kun ristiinkarsinnoissa ei vastus yhtään kevene niin minusta ei tässä vaiheessa ollenkaan mahdoton ajatus, että Tampereella painetaan dirreä ja aluesarjaa tuleva kausi.

Ei tämä kuitenkaan ole ensimmäinen jakso Clasu03 historiassa kun peli ei vastaa odotuksia. Eikä olisi ensimmäinen ikäluokka C historiassa kun taso niiaa B-junnuissa. Ei ollut viime kaudellakaan terävimmän kärjen vauhdissa.
 
Viestejä
42
Indiansin ja steelersin toimesta striimaus toimi hienosti ja noita kaatumisia tulee ja menee, tieto vaihtoehtoisesta kanavasta tuli paikanpäällä ihan kivasti. Edelleen sitä mieltä että tuo striimaus on jo lähes velvollisuus järjestäjälle, kukin toteuttaa sitten niin hyvin kuin osaa
 
Viestejä
13
Meneekö tää kakkoslohko nyt siis niin, että joukkue, joka voittaa pelinsä menee SM-sarjaan? Ja jos häviää ni menee Divariin. Koitin vaan noita laskelmia vetää yhteen.
 
Viestejä
115
No, onhan ne siitä mukavia pelejä, ettei tarvitse matkustaa kovin kauas vieraspeliä katsomaan. Minusta olisi kyllä kiva nähdä tuo Hatsina SM-sarjassa, kun vetävät koko SM-sarjan jollain yhdeksällä kenttäpelaajalla ja yhdellä maalivahdilla tjsp. läpi :D
Hatsinalla on hyvät mahdollisuudet päästä sm-sarjaan. Jos jäävät lohkon kolmanneksi niin ristiinkarsintaan taitaa tullu Blackbirds tai PSS, joidenka molempien pitäisi hoitua ainakin jos peli on yhtä hyvässä kunnossa kuin oli tänä viikonloppuna Tapiolassa.
 
Viestejä
73
Vähän turhaan kahden todella tiukan ottelun jälkeen täällä puhutaan jo Classicin tason niiauksesta. Karhut kuitenkin kylvetti Åifin viime viikonloppuna ja taas kakkoslohkoa täällä on kauttaaltaan hehkutettu. Classic pelasi mielestäni hyvää salibandya, ei vaan ollut lopulta tuurikaan aivan puolella ja tottakai paha romahdus Karhuja vastaan taitaa kostautua.
 
Viestejä
60
Hatsinalla on hyvät mahdollisuudet päästä sm-sarjaan. Jos jäävät lohkon kolmanneksi niin ristiinkarsintaan taitaa tullu Blackbirds tai PSS, joidenka molempien pitäisi hoitua ainakin jos peli on yhtä hyvässä kunnossa kuin oli tänä viikonloppuna Tapiolassa.
Toki näin, mutta kahdella tappiolla voi vielä joutua aina sijalle 5 eli kaikki sijat ykkösestä vitoseen on mahdollisia. Vastassa Oilers ja SPV eli mikään helppo nakki edes yhtä pistettä naarata. SPV oli minusta erinomainen viikonloppuna ja teki ehkä suurimman vaikutuksen ja hieman ennakoin seinäjokisia suoraan SM -paikkaan. Iso ero tosiaan sijoilla 3. ja 4. Kolmantena vastaan tulee todennäköisesti clasu ja neljäntenä siten PSS ja Blacbirds...
 
Viestejä
38
Karhujen joukkueesta aikaisemmin mainitut kaksi pelaajaa on 34 joukkueen pisteestä tehnyt 28. Toivottavasti kyseiset pelaajat osallistuu talkoisiin jatkossakin tai sitten ollaan pulassa...
Tästä innostuneena kävin kurkkmassa muidenkin lohkojen pistepörssejä. Miten Steelerssin ja Tiikereiden kavereilla on vain kaksi peliä mukana? Näiden keskinäinen pelikin näyttää palvelun mukaan loppuneen jo 15 kohdalla?
 
Viestejä
127
Hatsinalla on hyvät mahdollisuudet päästä sm-sarjaan. Jos jäävät lohkon kolmanneksi niin ristiinkarsintaan taitaa tullu Blackbirds tai PSS, joidenka molempien pitäisi hoitua ainakin jos peli on yhtä hyvässä kunnossa kuin oli tänä viikonloppuna Tapiolassa.
Siihen on kyllä Ok mahdollisuudet. Pitää muistaa että peli pelataan bb n kotiluolassa. 2 lohkon nelosella on sitten edessä kova peli kun vastaan saattaa tulla esim classic. Joka tapauksessa kova peli neloselle...
 
Viestejä
131
Vähän turhaan kahden todella tiukan ottelun jälkeen täällä puhutaan jo Classicin tason niiauksesta. Karhut kuitenkin kylvetti Åifin viime viikonloppuna
Puhuin Classicin junnujen niiaamisesta B-junnuissa yleisesti. En tämän joukkueen näistä karsinnoista.

Kylvetti = voitti 3 maalilla joista viimeinen tyhjiin. Åif on kuitenkin lohkon hännillä eikä näillä näkymin todennäköisin pari Classicille.

Voi olla myös hankalaa lähteä kahden lauantailäpsyttelyn jälkeen kuoleman peliin kun pari on todennäköisesti saanut 2 tiukkaa alle.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös