Pääkallo.fi

C1 Divari 20-21

Viestejä
696
Mietteitä MW ja Lasb pelistä? MW vajaalla rosterilla ja huomaa ettei peli toimi. Ei ole Lasbilta hienoa voittoa mielestäni. Tuomari kaksikko aivan täyttä kuraa ja mielestäni se kuuluu ottaa liitossakin huomioon.
MW oli kyllä aika heikolla asenteella pelissä eikä taistellut voitosta oikein missään vaiheessa.

Tunteet oli jostain syystä pinnassa heti ensi vaihdoista asti niin valmennuksella kuin pelaajilla.

Jos olisin ollut tuomari niin varmaan oisin laittanut yhden valmentajan huilaamaan jo pelin alkupuolella.
 
  • Tykkää
Reaktiot: Epi
Viestejä
2
Mietteitä MW ja Lasb pelistä? MW vajaalla rosterilla ja huomaa ettei peli toimi. Ei ole Lasbilta hienoa voittoa mielestäni. Tuomari kaksikko aivan täyttä kuraa ja mielestäni se kuuluu ottaa liitossakin huomioon.
Nimenomaan, kun tuomarit on tuota luokkaa niin siinä on aika mahdoton saada peliä kulkemaan. Liiton kyllä todella kannattaisi tämä peli ottaa huomioon. Lasbin peli ei todellakaan ole salibandyä nähnytkään, mutta silläkin voi näköjään voittaa kun linja jostain syystä sallii sen. Ihmettelen.
 
Viestejä
696
Nimenomaan, kun tuomarit on tuota luokkaa niin siinä on aika mahdoton saada peliä kulkemaan.
Tuomarit ymmärsivät itsekin vetäneensä tänään todella vaisusti ja saivat pelin jälkeen palautetta melko paljon ja monesta suunnasta.

En usko että MW:n peli olisi kulkenut sen paremmin riippumatta linjasta - rauhatonta niin penkillä kuin penkin takana. Ja pelin edetessä alkoi ainakin osalla pojista mielestäni jalka vähän painaa, toki jos yhdeksällä pelaajalla pelaa valtaosan ottelusta niin se on aika luonnollistakin.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
11
Viikonlopun peleistä. Hurja oli Ilveksen alkurynnistys. Jotenkin luulin, että Hawks olisi jo pystynyt lyömään vähän kampoihin. No, erehdyin, taas.

Indiansin voitto VSS:tä oli odotetun kaltainen, maaliero olisi voinut olla isompikin. Vaan Vihti siitä kiva joukkue, että tsemppaavat loppuun asti.

Tiikerit takoivat taululle ehkä yllättävänkin isot voittolukemat O2 II:sta. Ounastelin sellaista viiden, kuuden maalin voittoa.

TPS voitti odotetusti ErVin Idän, mutta siellä kotijoukkue piti pelin tasaisena kolmannen erän alkuun saakka. Pientä ryhtiliikettä Helsinkiläisiltä.

Ja saatiinpa pikku yllätyskin mukaan, kun LASB Jr. voitti Masku/Wirmon. Paljon on tuomareita syytelty, mutta tuskin voittaja olisi ollut eri, vaikka tuomarit olisivat onnistuneet.

Eka kolmannes meni aika odotusten mukaisesti. Tekisi mieleni povata, että kohta sarja tasoittuu. Tosin, olen erehtynyt ennekin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös